Home » Merken ›

Care Personal Beauty

Care Personal Beauty

Een 100% persoonlijke huidanalyse met het Care apparaat

Een huidanalyse is de eerste stap voor een persoonlijke verzorging.  De huid is een dynamisch organisme, daardoor veranderen haar noden continu. Enkel de perfecte kennis van de staat van je huid brengt je tot een verzorging die volledig is afgestemd op je huid.

Het Care huidanalyse apparaat, EF Skin Vision, werkt met een specifiek systeem van beeldvorming, een micro-camera en een meetsonde. Met deze professionele apparatuur kunnen we een gedetailleerd beeld vormen van je huid en een specifieke oplossing bieden voor ieder huidprobleem.

Care onthult de identiteit van je huid

VIA EEN PROFESSIONELE ANALYSE VAN NEGEN ESSENTIËLE ELEMENTEN

ID Skin

Iedere huid is uniek. Samen analyseren we waar jouw huid op dit moment naar snakt.
Het huidanalyse apparaat voert een complete digitale analyse uit van je huid. Het bepaalt binnen enkele minuten jouw huididentiteit, op basis van negen specifieke metingen: Hydratatie, Overtollig talg, Elasticiteit, Schilfering, Poriën, Pigmentvlekken, Kraaienpootjes, Voorhoofdsrimpels, Couperose.

Verzorgingsproducten

WETENSCHAPPELIJKE EXPERTISE OP JOUW MAAT

ID Skin 1

WETENSCHAPPELIJKE EXPERTISE

Ons labo voor onderzoek en ontwikkeling creëert producten met een sterke doeltreffendheid. Alle actieve stoffen die we gebruiken – peptides, aminozuren, vitamines, collageen, zuren, stamcellen… zijn een resultaat van wetenschappelijke innovatie.

ID Skin 2

DERMIC ANTI-AGING SYSTEM

Omdat er geen leeftijd staat op huidverzorging is elk product weldoordacht om huidveroudering te voorkomen, met minimum 1 actieve stof die huidveroudering tegengaat.

ID Skin 3

GEPERSONALISEERDE RESULTATEN

Je bent uniek. Elke combinatie van verzorgingsproducten brengt gepersonaliseerde oplossingen voor jouw huid, die gelijk staan aan resultaat en doeltreffendheid

Gepersonaliseerde verzorging

AANGEPAST AAN DE IDENTITEIT VAN JE HUID

NIVEAU 1 – EXPERT

De Expert verzorgingen zijn zeer doeltreffend dankzij de precisie van specifieke manuele verzorgingstechnieken, in combinatie met de uiterst actieve professionele verzorgingsproducten.

NIVEAU 2 – ADVANCED

De complete Advanced verzorgingen werken nog dieper in op de huid dankzij het EF Skin Care verzorgingsapparaat. Het apparaat gaat nog dieper reinigen, producten dieper laten inwerken, spieren stimuleren, de circulatie bevorderen en huidcellen activeren.

NIVEAU 3 – HIGH TECH

De exclusieve High Tech verzorgingen brengen alle Care toptechnologieën samen voor een 100% doeltreffend resultaat. De verzorgingen worden uitgevoerd met het Care apparaat en de meest actieve professionele producten. Het apparaat wordt volledig ingesteld naar jouw identiteit.

Spreekt dit merk je aan?

Contacteer ons voor een afspraak en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken!