Video afspelen
Mevrouw en meneer Soenen

1950 – 1990

De voorloper van Neolabo, Cartoglass, werd opgericht in 1950 te Brussel. Na twaalf jaar volgt een naamsverandering dat het bedrijf haar huidige naam zal geven.

Neolabo is dan actief in de cosmeticabranche en bouwt ervaring op in de sector met verschillende distributiemerken.

In de jaren ’90 wordt het bedrijf overgenomen door NV Berso. Onder de leiding van de heer en mevrouw Soenen-Boelaert groeit Neolabo uit tot een echt familiebedrijf.

Lieven en Sophie

2014 – 2016

Nieuwe generatie aan zet!
In 2014 geven de heer en mevrouw Soenen-Boelaert de fakkel door aan hun dochter Sophie Soenen en schoonzoon Lieven De Vulder. Onder leiding van mijnheer en mevrouw De Vulder – Soenen blijft het bedrijf groeien als familiebedrijf.

2018

Oprichting Care Personal Beauty 
Na jaren ervaring in de beauty sector lanceert economiste en schoonheidsspecialiste Sophie Soenen in 2018 Care Personal Beauty.

Care Personal Beauty is een revolutionair totaalconcept met professionele schoonheidsbehandelingen en verzorging voor thuis. Een enthousiaste Skin Coach bepaalt je huididentiteit en stemt de schoonheidsverzorging daarop af. 

2020

Opstart Care Beauty Center, het instituut van de toekomst
De markt verandert. Een totaalbeleving creëren voor de consument is een trend die zich steeds verder ontwikkelt. Vanuit dit uitgangspunt wordt het Care Beauty Center opgestart.

Het Care Beauty Center Concept is uniek en biedt de kans aan professionele schoonheidssalons om hun winst te verhogen. Niet door méér te werken, maar door anders te werken.

NEOLABO: ons team

Ons team

Wij staan je bij om jouw zaak optimaal te laten groeien!

Sophie Soenen en Lieven De Vulder

Wie is NEOLABO?

Lees meer over onze missie en onze visie op onze merken.