Wie is NEOLABO?

Wat doen wij precies?

NEOLABO is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de cosmeticabranche. Van een exclusieve verdeler van selectieve verzorgingsmerken zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevende vakspecialist op het gebied van cosmetica én een onontbeerlijke partner voor iedere professional.

Vanuit Zottegem verdelen we een breed gamma van kwaliteitsvolle merken naar meer dan 1000 spa’s, schoonheidsinstituten, make-upartiesten, nagelstudio’s, kapperszaken en parfumerieën in Benelux.

In deze economisch onstabiele tijd staat NEOLABO garant voor: stabiliteit en continuïteit, no-nonsense aanpak, ondersteuning van verkoop en marketing, uitgebreide training, optimale service, en verschillende samenwerkingsmogelijkheden.

Onze missie

Onze missie is het succes van onze professionele klanten veilig te stellen. Daarom engageren we ons volop om naast kwaliteitsvolle merken ook een uitstekende klantenservice te bieden. Onze uitgebreide ondersteuning geeft de klanten de mogelijkheid om zich te concentreren op dat waar ze goed in zijn en wat ze graag doen, namelijk hun klanten in de watten leggen. Om dat te bereiken hanteren we een vooruitstrevend totaalconcept waarbij klanten hun wensen en noden centraal staan.

Onze visie

Essentieel voor ons als bedrijf is dat we een bijzonder merkenbeleid hanteren. We verdelen een selectie van merken die op zichzelf bijdragen tot het succes van onze klanten. Daarnaast selecteren we merken op basis van waarden waarin Neolabo zich kan vinden. Onze experts hechten veel belang aan doeltreffendheid, wetenschappelijke expertise en innovatie. Daarmee staan we garant voor kwaliteit en professionalisme.

Video afspelen
Sophie Soenen en Lieven De Vulder

Historiek

Duik mee in een stukje geschiedenis over het ontstaan van NEOLABO.

NEOLABO: ons team

Ons team

Wij staan je bij om jouw zaak optimaal te laten groeien!

Heb je hier vragen over?