Home » Merken ›

ARTDECO

ARTDECO

Individualiteit, inspiratie en art of make-up zijn de drijfveren van ARTDECO om producten te ontwikkelen, make-up te promoten en vertrouwen te wekken.

ARTDECO biedt zelfbewuste make-up

Als marktleider in het professionele segment in Duitsland is het al 35 jaar onze missie om met onze cosmetica de schoonheid en het zelfvertrouwen van vrouwen te vergroten. Sinds onze oprichting worden onze kwaliteitsproducten gebruikt door vrouwen in bijna 70 landen over de hele wereld. Het hoofdkantoor van ons innovatieve familiebedrijf bevindt zich in de buurt van München.

Luxe die u zich kunt veroorloven

ARTDECO staat voor “luxury you can afford” en verleidt zijn klanten met cosmetica van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Wij ontwikkelen zijdeachtige texturen met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen die voldoen aan de nieuwste technologische normen. Onze producten worden verpakt in zorgvuldig ontworpen designverpakkingen.

Individuele schoonheid

ARTDECO’s doel is om uw persoonlijkheid te onthullen. U kunt kiezen uit al onze schoonheidsproducten om die producten te vinden waarmee u uw eigen stijl kunt creëren. Wij bieden een brede waaier van levendige kleuren en oplossingen op maat.

In feite is het revolutionaire hervulbare systeem het middelpunt van onze collectie.

 

Spreekt dit merk je aan?

Contacteer ons voor een afspraak en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken!