Werken bij NEOLABO

Neolabo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de cosmeticabranche. Van een exclusieve verdeler van selectieve verzorgingsmerken zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevende vakspecialist op het gebied van cosmetica én een onontbeerlijke partner voor iedere professional.

Sales Cosmetica Antwerpen – Limburg (M/V)

Care Personal Beauty is een uniek concept dat elke vrouw wil helpen om mooi ouder te worden. Neolabo/Care is een tweede generatie familiebedrijf dat de digitale revolutie omarmt met een innovatief concept van schoonheidsabonnementen en een groeiende keten van Care-schoonheidsinstituten.   Om onze groei verder te realiseren zijn wij momenteel zoek naar een commercieel talent om ons verkoopteam te versterken.

Lees verder »

Medewerker Planning & Voorraadbeheer

Care Personal Beauty is een uniek concept dat elke vrouw wil helpen om mooi ouder te worden. Neolabo/Care is een tweede generatie familiebedrijf dat de digitale revolutie omarmt met een innovatief concept van schoonheidsabonnementen en een groeiende keten van Care-schoonheidsinstituten.   Om onze groei verder te realiseren, zijn we op zoek naar een gepassioneerde medewerker om het team te versterken.

Lees verder »

Interesse in NEOLABO?

Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar jobs@neolabo.be