Home » Nieuws ›

Unexpected Beauty

Unexpected Beauty

Unexpected Beauty

In het voorjaar herontdekt de vrouw het plezier om met haar eigen uiterlijk te spelen, met kleuren die de bloemen van de tuinen en hun duizend facetten oproepen.

Pupa Unexpected Beauty is een wereld waarin Pupa de geheime ziel van de vrouw onthult en een schoonheid vertegenwoordigt die zich op een subtiele maar verrassende manier uitdrukt.

Dit is een collectie die bewegingen van licht- en kleureffecten kan creëren die onverwacht op steeds andere manieren veranderen, wat de consument telkens weer verrast wanneer deze wordt toegepast.

Unexpected Beauty geeft een iriserende afwerking voor een buitengewone “bewegende kleur”, de ogen zijn opvallend met roze-gouden tinten en excentrieke hints van paars en smaragdgroen.

Het gezicht wordt verlicht door een zacht gloeiend licht met een waterval van iriserend goud, en de wangen en jukbeenderen worden versterkt door een stralende sluier van perfectie.

De lippen, geperfectioneerd door korrels roze suiker, krijgen een nieuwe verbazingwekkende driedimensionaliteit en zijn gekleurd in violette en roze tinten die met elke beweging verborgen nuances onthullen.

De handen, die perfect gecombineerd worden met de lippen, reflecteren het licht en creëren onverwachte gesofisticeerde vonken.

Deel dit bericht >