Home » Nieuws ›

Pupa – Make Up Stories

Pupa – Make Up Stories

Het compacte formaat van de nieuwe Make Up Stories van Pupa omvat 4 verschillende versies, elk verkrijgbaar in een gamma van 7 kleuren.

Net als in de Make-Up Stories, combineert het nieuwe aanbod 3 verschillende formules met verschillende zintuigelijke texturen voor meerdere Make-up effecten: oogschaduw met een super metallic afwerking en een 3D-effect worden gecombineerd met een diep intens matte kleur. De combinatie van deze twee stelt je in staat om contrasten en driedimensionale effecten te creëren die je nog nooit hebt gezien. Om dit te voltooien, is er een satijnachtige textuur met een zijdeachtig gevoel dat een zachte en stralende film laag geeft, wat zich vertaalt in zachte lichtvlekken.

Het kleurengamma van de Make-Up Stories Compact beantwoorden volledig aan de markttendens en verbetert de textuurkenmerken en presentaties: de nude en matte kleuren worden gecombineerd met warm bruine tinten, klassieke rozen worden verlicht door nieuwe tinten. De rokerige uitstraling van een violette en antraciete gloed. De kleuren van het palet en de strakke lijnen kenmerken het eigentijdse ontwerp van de paletten, een complete eigentijdse versie van Make-Up Stories. De grotere oogschaduwpaletten vergemakkelijken het gebruik voor een perfecte hoeveelheid aan te brengen.

BELANGRIJKE KENMERKEN
3 Verschillende afwerkingen: MATT, SATIJN en METALLIC

De MATT textuur is licht van gewicht, ultrafijn en uiterst hechtend. De satijn textuur heeft een zijdezacht gevoel en creëert een stralende laag op het ooglid die je uitstekend kan blenden.

De Metallic-textuur is verrassend romig, gekenmerkt door pure kleurvrijgave en verbazingwekkende diepte.

De kleur is zuiver en gaat lang mee. Met de perfecte blendbaarheid kan je oneindige kleurencombinaties creëeren.

Deel dit bericht >