Home » Nieuws ›

Pupa – I’m Nude Limited Edition

I'm Nude

Pupa – I’m Nude Limited Edition

Laat je verrassen door de nieuwe I’m Nude collectie van Pupa. Deze Limited Edition collectie bevat lipsticks, lip gloss en nail Polish.

Nude look lipstick

Pupa ontwikkelde een ultra-sensorische formule dat de Nude kleuren op de beste manier naar voren brengt. Deze lippenstift zorgt voor een homogene afwerking die nooit grijzig wordt. Hij heeft een ultra-comfortabele en gewichtloze film dat een “tweede huid”-effect geeft dankzij het lage smeltpunt van de wax. Deze geeft als resultaat, een natuurlijk stralende afwerking die de nude kleur verrijkt met een sluier van licht.

Nude gloss

De transformerende kleurparels verrijken jouw lippen voor een uniek Multi reflecterend resultaat. Dankzij de combinatie van de geselecteerde lichtgevende actieve blijft de textuur goed zitten zonder een onaangenaam plakkerig gevoel. Je kan de gloss gebruiken op de lippenstift voor een multi-reflecterend effect. Je kan de gloss ook op zichzelf gebruiken voor een puur holografisch resultaat.

Nude nail polish

Het lijkt alsof de nagellak met optimale droogtijd en goede stevigheid regenboogstof gevangen heeft dankzij zijn ultra fijne holografische lichteffecten. De textuur maakt de nagel dan ook perfect glad voor een natuurlijke NUDE LOOK met een super schijnende afwerking.

Deel dit bericht >