Home » Nieuws ›

Pupa – I’M Loveproof

Pupa – I’M Loveproof

MAT naar nieuwe hoogtes brengen en zorgen voor een perfecte duurzaamheid in de loop der tijd waren de uitdagingen van Pupa voor de lancering van de I’M Loveproof.

Deze nieuwkomer in het nu iconische merk levert uitstekende prestaties. De nieuwe lip fluid van de I’M Loveproof is het resultaat van een nieuwe generatie MAT. Het combineert een verrassend lichte textuur met een extreme ondoorzichtige afwerking. Naast de afwerking gaat dit product helemaal over op de volledige, zuivere en verbazingwekkende kleur. Perfect voor vrouwen die make-up willen die intact blijft. De lipstick heeft een laag transeffect wat hem “kissproof” maakt.

Het assortiment bestaat uit 12 kleuren die iconische tinten van nude tot rood combineren met intense kleuren zoals Bordeaux en paars.

De verpakking geeft een nieuwe kijk op de klassieke stijl van het assortiment, met nette lijnen en een zilveren afwerking. De applicator is ontworpen in symbiose met de formule, wat zorgt voor een perfecte, gelijkmatige aanbrenging op de lippen.

KENMERKEN
Perfect voor een “Kissproof Make-Up”. Je kan iedereen kussen zonder sporen na te laten. Gemakkelijk te gebruiken, perfecte hechting, één worden met de lippen door “veerachtig” effect.

Een ultra-licht, fluwelen en hoog gepigmenteerde textuur. Een absolute matte en full color afwerking met een onmiddellijk resultaat.

Romige en zachte textuur. Het geeft de lippen een aangenaam gevoel van zachtheid voor langdurig comfort.

Deel dit bericht >