Home » Nieuws ›

Pupa – Glitter Bomb

Pupa – Glitter Bomb

Pure glitter, die nu de groene schijn geeft  voor de daglook, komt samen met verbazingwekkende iriserende reflecties in de Glitter Bomb van Pupa.

Glitter Bomb Holo Edition is het resultaat van een combinatie van deze twee afwerkingen, beide extreme maar perfect als ze met elkaar worden gemengd. Een compacte oogschaduw waar pure glitter en iriserende parels de “sterren van de show” zijn.

De textuur combineert een intense kleur met pure sprankelende glitter, gemengd met een waterval van holografische parels voor een “bewegende” kleur.
De extreme fijne film hecht zich perfect aan uw ooglid, is niet rekbaar en blijft er langdurig egaal uitzien.
Het mini-assortiment omvat 6 kleuren, van warmere tot koelere tinten.
De verpakking, met een opzettelijk minimal ontwerp, laat de oogschaduw zelf centraal staan en zegeviert in al zijn glorie.

Textuur
Sensorial touch: ongelooflijk gulle textuur voor een onmiddellijk weldadig gevoel

Exclusieve formule
De hoge concentratie gemicroniseerde kristallen geeft direct resultaat voor een extreme glinsterende look. Verrijkt met multi-relfecterende parels voor een verbazingwekkend holografisch effect.
De mix van hars, was en olie zorgt voor een perfecte hechting op het ooglid. Het is gemakkelijk aan te brengen en het fixeert zich onmiddellijk waardoor het comfortabel aanvoelt.

Make-Up resultaat
Het licht de blik dramatisch op dankzij de multidimensionale holografische afwerking. De kleur is levendig en uniform vanaf het eerste moment.
Het is perfect voor het creëren van een prachtig “extra glitter effect” en een “bewegende-kleur” look.  

Deel dit bericht >