Home » Nieuws ›

Pupa – Candy Punk

Pupa – Candy Punk

De herfstlook van Pupa, Candy Punk, is bestemd voor de romanticus met een rebels kantje. De stedelijke stijl ontmoet sierlijke vrouwelijkheid. In deze collectie overheerst de harmonie van tegenstellingen.

De look bevat een Candy Punk 3D oogschaduw die op het ooglid smelt en een lichte, comfortabele laag achterlaat. Hij benadrukt de blik drastisch dankzij adembenemende weerspiegelingen.

Voor de lippen heb je twee I’m Matt lippenstiften die de lippen perfect definiëren en elegant aankleden met een matte kleur die urenlang comfortabel blijft. Ook heb je twee True Lips lippotloden. Deze kan je zowel alleen als samen met de lippenstift gebruiken.

Daarnaast heb je de Candy Punk blush die het gelaat verlicht met een poederige roze gloed voor een gezonde huid en twee kleuren nagellak.

Je look is echter niet helemaal compleet zonder het haarmasker. Dit is beschikbaar in twee kleuren: roze en paars. Je kan de kleurintensiteit zelf kiezen en de inwerktijd aanpassen naargelang het gewenste resultaat. De kleur is uitwasbaar en het masker voedt je haar en maakt het zijdezacht.

Deel dit bericht >