Home » Nieuws ›

Pupa – Prime Me Collection

Prime me

Pupa – Prime Me Collection

Het vernieuwde Prime Me primer gamma krijgt een nieuw design dat nog meer minimalistisch is. De grafische elementen zijn licht roze, wat de vrouwelijke allure benadrukt. De tekst is esthetisch mooi en meteen zichtbaar zodat de communicatie met de klant meteen duidelijk en precies is.

Naast de lancering van het Prime Me gamma, zijn er twee one shot producten die geïnspireerd zijn op de wereld van social media. Het zijn twee producten die grenzen tussen make-up en huidverzorging.

De eerste, Rich Elixir is een zeer hydraterende olie die verrijkt is met kleine gouden deeltjes, perfect voor een droge huid die veel voeding nodig heeft. De tweede, Lumi-Elixir, is een oplichtende primer-serum, die de natuurlijke glans van de huid benadrukt door zijn actieve ingrediënten en zijn textuur die fijne parels bevat. De huid straalt meteen. Ze kunnen allebei worden gebruikt voor het aanbrengen van de make-up, of gemengd met een foundation om ze gemakkelijker aan te brengen.

Door de pipet zijn ze snel en gemakkelijk aan te brengen en weerspiegelt het de “stappen van sociale media” van de internationaal erkende make-up artiesten.

Om de make-up blijvend te maken, heeft Pupa een nieuw superfijn transparant poeder. Het is perfect voor alle huidtypes en zorgt ervoor dat je make-up blijft zitten maar ook dat je het kan bijwerken gedurende de dag. Op die manier heb je een foutloze gelaagde aanbrenging. Daarbij is het ook een must have om de bekende “baking” techniek na te bootsen.

Voor de ogen maakt de primer die reeds in het assortiment is opnieuw deel uit van dit nieuwe aanbod: de uitstekende prestaties in termen van duurzaamheid van de make up blijven hetzelfde maar met een nog beter presterende make-up resultaat. Dankzij een nieuwe productietechnologie geven, de Soft Focus Powders, in de formule onmiddellijk een gladmakking van het ooglid.

Een andere nieuwigheid is de stylo, ontworpen voor de lippen. Deze primer zorgt ervoor dat de lippenstift de hele dag lang perfect blijft zitten en gaat uitlopen tegen. Dit product bereidt je lippen voor door ze vanaf de eerste laag een ongelooflijk volle en gladde look te geven.

Deel dit bericht >