Home » Nieuws ›

Phytomer – Prébioforce

Phytomer – Prébioforce

HUID MICROBIOTA
Dit is een uniek ecosysteem van bacteriën die leven op de huidoppervlakte. Dit wordt ook microflora genoemd en spelt een cruciale rol in het ontwikkelen van (de functie van) het imuunsysteem van de huid. Een diverse huid microbiota helpt de balans van de huid te behouden en ze gezond te houden.
PRÉBIOTICA
Prébiotica refereren naar elk ingrdiënt dat een goed voedende bron vormt voor de bacteriën in de huid Microbiota. Om de gezonde functie van de huid Microbiota te optimaliseren, is het essentieel een gebalanceerde en gevarieerde bron van voeding te hebben. Dit om de biodiverstiteit van de bacteriën op de huidoppervlakte te herstellen en te beschermen en bepaalde bacteriën ervan te behoeden te prominent aanwezig te zijn.
PROBIOTICA
De term Probiotica wordt gebruikt om een of meer levende bacteriën in een microbiaal systeem te beschrijven. Deze helpen de balans in de huid flora te herstellen.

De microflora erft (sinds de geboorte) de 1e barrière van de moeder om de huid te beschermen. In het dagelijkse leven vechten alle bacteriën op het huidoppervlak tegen externe aggressoren. De microflora is een fundamentele bescherming voor je huid.

Elk micro-organisme speelt een cruciale rol. Er zijn geen slechte of goede bacteriën. Ze zouden allemaal samen in een gemeenschap moeten leven. De BIODIVERSITEIT van de HUIDPLANEET.

Prébioforce gebruiken vanaf het moment dat er huidproblemen opduiken: gevoeligheid, roodheid, imperfecties en vale huid.
Binnen 1 maand is de huid 2 keer minder gevoelig en vermindert roodheid met gemiddeld 23%.

Deel dit bericht >