Home » Nieuws ›

Phytomer – Lotion P5

P5

Phytomer – Lotion P5

Lotion P5: de afslankingskracht van de zee is nu nog krachtiger en nog meer geïnspireerd op de zee.

De zee verzamelt krachtige ingrediënten om het silhouet af te slanken. Zeewater is rijk aan mineralen en algen zijn arm aan lipiden. Ze zijn een natuurlijke hulpbron met onbegrepen en uitzonderlijke voordelen tegen vet. Deze algen zijn kampioen in het verbranden van vetten.

De 5 volgende ingrediënten zijn te vinden in de lotion P5:

  • De bruine alg Lamanira Digitata is aanwezig op het noordelijke deel van de Atlantische kust, deze verhindert het binnendringen van vetten in het hart van de vetcellen en stimuleert de verbranding van vetten.
  • De rode alg Palmaria Palmata is aanwezig aan de kusten van het kanaal en de Atlantische oceaan, deze activeert de microcirculatie en verbetert de drainage en het elimineren van vetten.
  • De groene micro-alg Chlorella is rijk aan peptiden en aminozuren, deze herstelt en verstevigt de huid, ook stimuleert hij de structuur van eiwitten.
  • Het concentraat van zeewater Oligomer® is een exclusief concentraat gecreëerd door Phytomer in 1972. Dit is rijk aan magnesium en zorgt voor meer energie en het verbranden van vetten.
  • Uiteindelijk het laatste ingrediënt een nieuwe rode alg (Polysiphonia) is een muur tegen cortisol.

Deel dit bericht >