Vie Collection heeft één doel: een perfecte huid door huidverjonging. Het merk biedt een uitzonderlijk gamma van dermo-cosmetische producten voor een spectaculair anti-aging resultaat, vanaf het eerste bezoek bij de schoonheidsspecialiste.

Na de eerste sessie zijn de poriën gezuiverd, de rimpels gladgestreken en de teint gelijkmatiger. Perfecte hydratatie en tonificatie vervolledigen de werking van de producten. Dat maakt van Vie Collection de eerste keuze van de schoonheidsspecialistes in de behandeling van huidverouderingsverschijnselen.

Een dermocosmetisch avant-garde verzorgingsmerk

De Medische esthetiek als bron van inspiratie

Vie Collection ontwikkelt originele anti-agingoplossingen en innovatieve verzorgingsprotocollen die direct geïnspireerd zijn door de medische esthetiek. De producten van Vie Collection onderscheiden zich door hun hightech formules en geavanceerde ingrediënten om de huid een maximale anti-aging doeltreffendheid te bieden.

De steractiva en gepatenteerde wetenschappelijke ontdekkingen worden geïntegreerd in steeds verder vernieuwende en doeltreffende producten.

Hightech prestaties in verjonging

Resultaten als basisprincipe van het merk. 
Vie Collectionproducten en -verzorgingen zijn ontwikkeld om huidveroudering te helpen corrigeren en hebben dus slechts één doel: een verjongend resultaat.

Het wetenschappelijke team van Vie Collection samengesteld uit een panel van deskundigen in huidbiologie, selecteert de "nec plus ultra" bestanddelen en werkt uitsluitend met de meest vernieuwende bestanddelen.

Zij ontwikkelen uiterst krachtige corrigerende formules met een optimale verdraagzaamheid, voor zichtbare resultaten en specifiek gewijd aan huidverjonging.
De doeltreffendheid van de Vie Collectionformules is bewezen en wordt intern opgemeten, dank zij een reeks in-vitrotesten in het geïntegreerde laboratorium voor celcultuur en extern via in-vivotesten in onafhankelijke laboratoria.

Een merk gewijd aan spa's en instituten 

Professionele expertise als waarborg voor doeltreffendheid. 
Enkel en alleen beautyprofessionals kunnen borg staan voor het deskundigheidsniveau van Vie Collection en dus resultaten afleveren in overeenstemming daarmee. De professionele verzorgingen zijn medisch geïnspireerd, worden uitsluitend in instituten en spa's uitgevoerd en in handen van dermocosmeticaspecialisten. De gebruikte technieken zijn gebaseerd op het medische en bieden spectaculaire resultaten, vanaf de eerste verzorging.

Vie Collection biedt zowel gelaatsverzorgingen als volledige lichaamsverzorging voor een frisse en jeugdige huid. De verjongende en herstellende eigenschappen van de producten worden nog versterkt door de speciale gezicht- en lichaamsbehandelingen.

De producten en behandelingen van Vie Collection corrigeren huidveroudering en zijn tegelijkertijd non-invasief. Veel klanten staan onzeker tegenover bv. chemische peelings, tot wanneer ze kennis maken met de Vie Collectionproducten en -behandelingen. De Peeling Acide van Vie Collection past de concentratie van het zuur aan, zonder brutale pH-wijzigingen. Dit resulteert in grote doeltreffendheid en optimale huidtolerantie. Het merk bewijst dat huidverjonging en zachte ingrediënten hand in hand kunnen gaan!

Producten 

De huid van iedere persoon is uniek en toont op verschillende manieren de symptomen van huidveroudering. Mettertijd kan de huid een „gerimpeld" aspect aannemen, diepe rimpels kunnen zich nestelen en het gezichtsovaal kan invallen, pigmentatievlekken kunnen zich vormen, plaatselijk kan het silhouet veranderen,... Vie Collection biedt nauwkeurige antwoorden op ieder probleem, de Vie Collection producten bieden een antwoord op maat.

 

Spreekt dit merk je aan? 

Contacteer ons voor een afspraak en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken!

Contacteer ons