Opleidingen

Productkennis is een onontbeerlijke voorwaarde voor het succes van elke beauty zaak. Onze experts worden continu opgeleid door de merken en delen graag deze expertise en kennis met u. Daarom organiseert Neolabo voor haar klanten zowel theoretische als praktijkgerichte merkopleidingen, en dit gans het jaar door.

De opleidingen en trainingsessies gaan door in ons opleidingscentrum te Zottegem en zijn gericht naar zowel startende wellness- en schoonheidsspecialistes, visagistes en nagelspecialistes, als naar professionelen met jarenlange ervaring die hun kennis willen opfrissen en onderhouden.

Deze opleidingen zijn steeds gratis, en elke klant kan zich zoveel inschrijven als hij zelf wil of nodig acht. Anderzijds is de basisopleiding ook verplicht. Wij dragen professionalisme hoog in het vaandel; zonder deze opleiding kan u immers niet de juiste service bieden aan uw klanten.

Vul het formulier in om je in te schrijven voor een opleiding. Opgelet: deze opleidingen zijn enkel toegankelijk voor Neolabo klanten.

Ben je nog geen Neolabo klant? Contacteer ons dan vandaag nog voor meer informatie over deelname aan scholingen!

Contacteer ons

Spreken onze opleidingen
je aan?

Contacteer ons voor een afspraak en ondek hoe wij het verschil kunnen maken!

Contacteer ons