Guinot

Al 40 jaar lang is de missie van Guinot om vrouwen mooi te maken dankzij exclusieve en innoverende verzorgingsmethodes.  Ontdek Guinot!


Matis

Matis is een professioneel verzorgingsmerk dat synoniem staat voor deskundigheid en innovatie. Met meer dan 74 jaar ervaring zet Matis de toon in de beauty wereld met unieke behandeltechnieken, exclusieve producten en behandelingsprotocollen voor een mooie en gezonde huid.  Ontdek Matis!


Phytomer

Met producten gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen uit de zee en exclusieve behandelingstechnieken zorgt Phytomer voor een ideale reiniging, herstel en verzorging van de huid.  Ontdek Phytomer!


alessandro International

Silvia Troska richtte in 1989 alessandro International op. Het bedrijf startte als groothandel voor nagel- en manicureproducten en is vandaag een internationale leider in hand-, nagel- en voetverzorging.  Ontdek alessandro!


Pupa

Wie trendy zegt, denkt onmiskenbaar Pupa! Sinds de oprichting in 1976, is Pupa sterk geëvolueerd van een make-up brand voor tieners tot een echt beautymerk voor vrouwen die houden van kleur, design, stijl en elegantie.  Ontdek Pupa!


Sol'Esta

In het Spaans betekent Sol’Esta « de zon is ». De zon is de bron van het leven. En inderdaad, Sol’Esta geeft leven aan ieder product. Sinds 2006 laat Sandrine Kuborne, de oprichtster van het merk, zich inspireren door reizen, het verlangen naar totale ontspanning, verre landen en eeuwenoude tradities om alle zintuigen een unieke belevenis te bieden. Sol’Esta neemt je mee op een holistische reis naar het hart van de Japanse cultuur, gecombineerd met de Indische ayurveda.    Ontdek Sol’Esta!


Fleur's

Fleur's is een professioneel verzorgingsmerk dat de behoeften van schoonheidsspecialistes kent en deze vertaalt naar trendzettende en innovatieve productlijnen op basis van bloemenextracten en essentiële oliën.  Ontdek Fleur's!


Phytocéane

Phytocéane is een mariene verzorgingsmerk dat ons dag na dag blijft verrassen met een cocktail van traditie en exotisme.  Ontdek Phytocéane!


Vie Collection

Vie Collection biedt een uitzonderlijk gamma van dermo-cosmetische producten voor een spectaculair anti-agingresultaat, vanaf het eerste bezoek bij de schoonheidsspecialiste.  Ontdek Vie Collection!