Van huididentiteit tot 100% persoonlijke verzorging in 4 stappen

1. Professionele huidanalyse met EF Skin Vision

Een huidanalyse is de eerste stap voor een persoonlijke verzorging
De huid is een dynamisch organisme, daardoor veranderen haar noden continu. Enkel de perfecte kennis van de staat van je huid brengt je tot een verzorging die volledig is afgestemd op de huid.


Het Care huidanalyse apparaat, EF Skin Vision, werkt met een specifiek systeem van beeldvorming, een micro-camera en een meetsonde. Met deze professionele apparatuur kunnen we een gedetailleerd beeld vormen van je huid en een specifieke oplossing bieden voor ieder huidprobleem.

2. Huididentiteit

Het huidanalyse apparaat voert een complete digitale analyse uit van de huid. Het bepaalt binnen enkele minuten de huididentiteit van de klant, op basis van 12 specifieke metingen: schilfers, dehydratatie, roodheden, couperose, overtollige talg, poriën, pigmentvlekken, uitstraling van de huid, stevigheid, rimpels aan de neus-lipplooi, kraaienpootjes en frontale rimpels.

3. Gepersonaliseerde verzorgingen

Het Care analyseapparaat helpt je voor elke klant te bepalen welke professionele producten je het best gebruikt om een ultra gepersonaliseerde verzorging aan te bieden. De keuze van deze producten biedt een antwoord op alle voordien opgemeten huidproblemen van de klant. Zo ga je uiterst persoonlijk te werk.

De specifieke manuele verzorgingstechnieken en de meest actieve professionele producten maken iedere Care verzorging uiterst doeltreffend. Maar Care Personal Beauty gaat nóg verder.

Om de huid nog dieper te kunnen verzorgen, ontwikkelde Care Personal Beauty haar eigen verzorgingsapparaat: EF Skin Care. Het apparaat gaat nog dieper reinigen, producten dieper laten inwerken, spieren stimuleren, de circulatie bevorderen en huidcellen activeren. De keuze van technologie en de intensiteit kan volledig ingesteld worden naar de noden van elke klant.

4. Wetenschappelijke expertise op maat

Na de professionele verzorging in het instituut, wordt de verzorging bij de klant thuis verdergezet met producten die haar persoonlijk zijn aanbevolen. Dankzij de ondersteuning van het Care huidanalyse apparaat en de bewezen doeltreffendheid van ieder product, is het aanbevelen van verkoopproducten nog nooit zo gemakkelijk geweest

Wetenschappelijke expertise

Ons labo voor onderzoek en ontwikkeling creëert producten met een sterke doeltreffendheid. Alle actieve stoffen die we gebruiken: peptides, aminozuren, vitamines, collageen, zuren, stamcellen… zijn een resultaat van wettenschappelijke innovatie.

Dermic Anti-aging System

Omdat er geen leeftijd staat op huidverzorging is elk product weldoordacht om huidveroudering te voorkomen, met in alle producten minimum 1 actieve stof die huidveroudering tegengaat.

Gepersonaliseerde resultaten

De aanbevolen verkoopproducten zijn een resultaat van de Care ID Skin. Deze aanbeveling wordt professioneel onderbouwd door wetenschappelijke resultaten van het Care analyse apparaat én jouw expertise. 

 

Spreekt dit merk je aan? 

Contacteer ons voor een afspraak en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken!

Contacteer ons