Home » Merken ›

Sol’Esta

Sol’Esta

Een filosofie, een verhaal

In het Spaans betekent Sol’Esta “de zon is daar”. De zon is de bron van het leven. En inderdaad, Sol’Esta geeft leven aan elk product. Sinds 2006 laat Sandrine Kuborne, de oprichtster van het merk, zich inspireren door reizen, het verlangen naar totale ontspanning, verre landen en eeuwenoude tradities om alle zintuigen een unieke belevenis te bieden. Sol’Esta neemt je mee op een holistische reis naar het hart van de Japanse cultuur, gecombineerd met de Indische ayurveda.

Eeuwenoude kunst en tradities

Sinds het begin van de mensheid, wordt de kunst van schoonheid en harmonie beoefend door onze voorouders. Er zijn tal van ceremonieën met de geuren van tiarebloem en jasmijn, de zachtheid en frisheid van kokosnoot, de verfijning en elegantie van tamanu olie, arganolie en monoï olie.

Sol’Esta laat je een nieuwe kijk toe op het welzijn waarbij iedere verzorging en ieder ritueel een tussenstop is naar verre landen waar alles in het teken staat van zuiverheid. Zuiverheid van het lichaam, het hart en de ziel.

De leermeesters die de oprichtster tijdens de vele reizen heeft ontmoet, hebben haar de schoonheidsceremonieën, de rituelen en de bewegingen aangeleerd die van generatie op generatie werden overgebracht. Met respect voor de tradities en de eeuwenoude kennis, werd iedere ceremonie herwerkt om telkens opnieuw zintuiglijkheid, natuurlijkheid en doeltreffendheid te bieden.

Zintuiglijkheid

Zintuiglijkheid is de kunst van het juiste evenwicht en van details. Sol’Esta biedt producten aan met betoverende aroma’s die werken volgens olfactotherapie® en het evenwicht tussen geest en emotie herstellen.

De multi-zintuiglijke, subtiele en verfijnde texturen die de tijd lijken te doen stoppen, smelten op de huid en geven je zin om te smelten van plezier. We streven ernaar om het juiste evenwicht te vinden tussen zintuiglijkheid en natuurlijke ingrediënten.

Natuurlijkheid

Sol’Esta kiest elk bestanddeel en elk ingrediënt met zorg uit en heeft speciale aandacht voor de herkomst, de selectie en de teelt van elke grondstof. De producten zijn samengesteld uit een waaier van rijke en gevarieerde ingrediënten gaande van acai uit Zuid-Amerika, capuazú uit Brazilië, over copaiba uit Amazonië, cameliabloem uit Japan, tot lotus en sesam uit Indië. Het merk steeds zoeken naar natuurlijkheid en doeltreffendheid.

Doeltreffendheid

De kwaliteit van de gebruikte grondstoffen is cruciaal voor de kwaliteit en de doeltreffendheid van de producten. De ingrediënten vloeien samen in complexe samenstellingen om elkaar perfect aan te vullen, met een bewezen en zichtbare werking. Sol’Esta gaat voor perfectie in doeltreffendheid en welzijn.

 

Onze engagementen

Kwaliteit

Omdat elke klant uniek is, is ook elke behoefte uniek. Sol’Esta heeft gepersonaliseerde rituelen, signatuurverzorgingen, gelaatsverzorgingen en lichaamsverzorgingen ontwikkeld.

Opleidingen

In de opleidingen leren onze formatrices de verzorgingen, rituelen, massages en bewegingen aan om de voorouderlijke kennis door te geven.

Fair trade

Sol’Esta is geëngageerd in fair trade en duurzame ontwikkeling die de omgeving en toekomstige generaties respecteert. De kaarsen, spatels en kommen in kokosnoot worden één voor één met de hand gemaakt in Indonesië. Hierdoor kunnen 50 werknemers genieten van een vast salaris en gezondheidszorg.

Spreekt dit merk je aan?

Contacteer ons voor een afspraak en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken!