Home » Merken ›

Phytocéane

Phytocéane

Phytocéane is een mariene verzorgingsmerk dat ons dag na dag blijft verrassen met een cocktail van traditie en exotisme. Op zoek naar inspiratie en schoonheid uit de zee, doken de experts van Phytocéane naar de zeebodem, waar een grote hoeveelheid kostbare ingrediënten te vinden zijn die nog nooit ontgonnen werden. Huile Sacré uit Madagaskar, Saffraan uit Oceanië en Gigartina uit de Zuidelijke Stille Oceaan – het is slechts een greep uit het rijke en gevarieerde gamma van natuurlijke activa die Phytocéane integreert in zijn producten. Deze unieke bestanddelen vormen de sleutel tot een 100% natuurlijke schoonheid en de formule voor het succes van Phytocéane!

Jania Rubens, bron van hydratatie en bescherming

Dehydratatie is de voornaamste oorzaak van verschillende huidproblemen zoals huidirritatie, rode vlekken, rimpels of oncomfortabel gevoel. Het laboratorium van Phytocéane biedt de optimale oplossing op basis van Jania Rubens, een plantaardig koraal dat deel uitmaakt van de rijkdommen uit de zee. Dit sleutelingrediënt is de kracht en essentie van de schoonheid voor Phytocéane en wordt verwerkt in elk product en behandeling. Jania Rubens maximaliseert de hydratatie van de huid zodat de doeltreffendheid van de verzorgingen versterkt wordt.

Onderzoek van Phytocéane toont aan dat het Jania Rubens koraal 20 000 tot 40 000 keer meer mineralen en oligo-elementen bevat dan gewoon zeewater. De uiterst hydraterende en beschermende kracht van Jania Rubens maken dit tot één van de meest doeltreffende natuurlijke zeeactiva. Jania Rubens is aanwezig in elk product van Phytocéane en werkt samen met de andere natuurlijke activa om elk huidprobleem van elk huidtype te behandelen en de huid te verstevigen.

Maritieme erfenis

Phytocéane maakt deel uit van de Phytomer-groep en staat voor traditie van een maritieme erfenis. Phytocéane is een natuurlijk zeemerk dat steeds op zoek is naar nieuwe exotische horizonten en naar natuurlijke bestanddelen, afkomstig uit de zee of de kuststreek. Phytocéane selecteert gevarieerde ingrediënten vanuit de zeebodem en combineert ze met een tweede ingrediënt dat specifiek aangepast is aan de noden van de huid. Daarmee bereikt Phytocéane een maximale doeltreffendheid en perfecte resultaten bij iedere verzorging zowel thuis als bij de schoonheidsspecialiste.

Effectiviteit, professionaliteit, holistische aanpak

Schoonheid, innerlijke rust en uitstraling hangen nauw samen. Daarom streeft Phytocéane naar een holistische aanpak om naast zorg voor de huid van gezicht en lichaam, een totaal gevoel van welzijn te creëren. De experts van het merk ontwikkelen verfijnde en specifieke technieken om van een moment van intense ontspanning te genieten tijdens de verzorging. De verzorgingen van Phytocéane combineren de doeltreffendheid van de producten op zeebasis met bijzondere verzorgingstechnieken. Naast relaxatie, comfort en ontspanning dragen de verzorgingen van Phytocéane ook bij tot het optimaliseren van de schoonheidsresultaten. Dat maakt van Phytocéane hét merk waaraan vele beautyprofessionals hun voorkeur geven.

Gezicht- en lichaamsverzorgingen

In de geest van de holistische aanpak die het merk hanteert hebben onderzoekers van Phytocéane gezichts- en lichaamverzorgingen ontwikkeld voor een goede vochtbalans en een gevoel van welzijn en relaxatie. Phytocéane biedt een compleet verzorgingsgamma, dat voor 100% aan de behoeften van de consument beantwoordt. Doeltreffendheid staat natuurlijk voorop, maar het creëren van een gevoel van plezier, welzijn en complete relaxatie maken het verschil. Dankzij de Océathermiemethode ontvangt de klant een complete en gepersonaliseerde verzorging.

Wij nodigen u uit om een sprong te wagen in het hart van de turquoise zeeën, de indigoblauwe oceanen en de prachtige werking van de Jania Rubens.
Neem contact op met het team van Neolabo en ontdek de troeven van Phytocéane.

Spreekt dit merk je aan?

Contacteer ons voor een afspraak en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken!