Home » Merken ›

Matis

Matis

Matis is een professioneel verzorgingsmerk dat synoniem staat voor deskundigheid en innovatie. Met meer dan 80 jaar ervaring zet Matis de toon in de beautywereld met unieke behandeltechnieken, exclusieve producten en behandelingsprotocollen voor een mooie en gezonde huid.

Een team van huidspecialisten, scheikundigen en biologen engageert zich elke dag om voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe formules en innovatieve ingrediënten die de huid verfrissen, voeden, revitaliseren en beschermen. Het geïntegreerde laboratorium voor Onderzoek en Ontwikkeling streeft continu naar het samenvoegen van het beste uit de natuur en de wetenschap. De afgewerkte producten worden streng en systematisch gecontroleerd. Specifieke doeltreffendheids- en tolerantietesten – steeds uitgevoerd onder medische controle – garanderen kwaliteit en zekerheid.

Door deze wetenschappelijke aanpak heeft Matis een uitstekend professioneel netwerk van erkende instituten uitgebouwd en is het volop aan het uitgroeien tot een wereldleider op het gebied van huidverzorgingsproducten en professionele schoonheidsbehandelingen.

Matis overtreft de verwachtingen door excellentie, doeltreffendheid en performantie onder één dak samen te brengen. Het merk wordt verkozen door zowel schoonheidsspecialistes als consumenten, omdat het naar de wensen en ervaringen van de consument luistert en garant staat voor veiligheid en kwaliteit.

 

De filosofie van Matis

Matis-producten dragen, naast de excellentie van het merk, ook de knowhow van de wetenschappelijke laboratoria in zich. Om nog beter aan de eisen van de klanten te kunnen voldoen, heeft Matis een uniek uitgangspunt: dicht bij de klant en schoonheidsspecialiste staan, naar hun wensen en behoeften luisteren en advies verstrekken en ontvangen. Deze continue dialoog bezorgt Matis waardevolle inzichten om voor elk huidprobleem en huidtype een optimale oplossing te vinden.

Verzorging op maat

Omdat elke huid anders is, biedt Matis verzorgingen aan op maat bij de schoonheidsspecialiste, die thuis door de consument verder kunnen worden gezet. De verzorging begint in het instituut met producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de beautyprofessional en wordt voortgezet thuis met Matis-producten, die het effect van de verzorging een boost geven en de werking ervan verlengen.

Naast het gebruik van de juiste producten telt ook de kunst van het uitvoeren van de verzorging mee: zo worden de exclusieve protocollen van Matis op dezelfde manier uitgevoerd in de hele wereld. Het strikt volgen van deze protocollen heeft één doel: die ideale specifieke verzorging aanbieden, zodat elke verzorging uitgroeit tot een waar moment van plezier en welzijn.

Opgeleid door Matis, leert de schoonheidsspecialiste perfect hoe klanten te ontvangen en ernaar te luisteren. Zo kan de schoonheidsspecialiste exact de behoeften van iedere huid bepalen volgens een bewezen methodologie.

Matis biedt 12 professionele gamma’s aan voor gelaat, op maat, voor zowel mannen als vrouwen, met een doelgerichte werking voor elk huidtype.

Speciaal voor spa’s ontwikkelde Matis Matispa, een gamma dat oplossingen biedt voor afslanking, drainage, remineralisatie en complete relaxatie van het lichaam. Een compleet en origineel concept voor lichaam en geest dat doeltreffendheid en plezier combineert.

Spreekt dit merk je aan?

Contacteer ons voor een afspraak en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken!