Home » Merken ›

Guinot

Guinot

Al 40 jaar lang is de missie van Guinot om vrouwen mooi te maken dankzij exclusieve en innoverende verzorgingsmethodes. Uw schoonheidsspecialiste combineert haar expertise met de verzorgingsmethodes van Guinot, wat garant staat voor onmiddellijk zichtbare resultaten.

CEO van Guinot en zoon van een plastisch chirurg, Jean Daniel Mondin voltooide zijn studies als apotheker. Dankzij deze deskundigheid herdefinieerde Mondin de cosmetische wereld. Hij is een van de weinige mensen in de wereld met een medische achtergrond die aan het hoofd staat van een cosmeticabedrijf. Het leidde ook tot de oprichting van ‘Laboratoire de Haute Technologie’, een hoogtechnologisch laboratorium waar innovatieve cosmetische producten worden ontwikkeld, die voldoen aan de hoogste farmaceutische normen.

Guinot is een internationaal bedrijf: meer dan 11 000 instituten in 70 landen, waarvan er zich zo’n 1800 in Frankrijk bevinden. Deze salons genieten van exclusieve Guinot-behandelingen en volgen de normen die door Guinot zijn voorgeschreven.

Milieu

Daarnaast is Guinot ook een milieubewust bedrijf, dat vastbesloten is om respect voor het milieu hoog in het vaandel te dragen. Dit uit zich in een ecologische productie, maar ook in de keuze van ingrediënten en verpakkingen.

Hernieuwbare ingrediënten worden gekozen om het milieu te respecteren. Guinot is zich ervan bewust hoe kwetsbaar het milieu is en wil dit dan ook zo goed mogelijk beschermen.
Om de dermo-compatibiliteit te verbeteren, worden producten ontwikkeld zonder parabenen en worden planten gekozen zonder GGO-bestanddelen.
Een specifieke behandeling van afvalwater en afvalstoffen, door samenwerking met gespecialiseerde bedrijven om te voldoen aan de milieuvoorschriften.

Filosofie

Voor Guinot is het schoonheidsinstituut een plaats waarin vrouwen hun schoonheidsidealen kunnen bereiken met behulp van een professional. Door zijn jarenlange ervaring is Guinot van oordeel dat een behandeling van een uur in een cabine veel effectiever is dan de eenvoudige toepassing van een crème of serum. Deze behandeling wordt dan ook exclusief toegepast binnen het netwerk van Guinot-erkende schoonheidsinstituten. Uw schoonheidsspecialiste zal elke behandeling beginnen met een persoonlijke en grondige consultatie waarin uw huidtype bepaald wordt. Vervolgens wordt de beste methode gekozen om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen. Het beste resultaat wordt nu eenmaal niet behaald op basis van de verpakking, geur, textuur of reclame.

Spreekt dit merk je aan?

Contacteer ons voor een afspraak en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken!