Home » Merken ›

Fleur’s

Fleur’s

Onze geurzintuigen bieden de kortste weg naar ontspanning en relaxatie en daar zijn ze zich bij Fleur’s sterk van bewust. Fleur’s is een professioneel verzorgingsmerk dat de behoeften van schoonheidsspecialistes kent en deze vertaalt naar trendsettende en innovatieve productlijnen op basis van bloemenextracten en essentiële oliën.

De inspiratie van het merk schuilt in de natuurlijke rijkdom van de bloemenwereld. Bloemen zijn van oudsher een bron van schoonheid. Ze bevatten verschillende natuurlijke activa zoals koolhydraten, eiwitten, lipiden, minerale zouten (oligo-elementen) en vitamines. Dankzij hun hoge gehalte aan activa vormen bloemen vaak het basisingrediënt van cosmetische producten.

Vandaag maakt de deskundigheid van het Fleur’s-labo het mogelijk om boeketten van actieve bestanddelen met een grote synergie uit bloemen of planten te isoleren, om zo de doeltreffendheid van de producten te versterken. Fleur’s voegt bloemextracten toe aan het hart van elk van haar huidverzorgingsproducten. Er is een boeket voor elke grote verzorgingslijn: hydratatie, huidverbetering, anti-aging, afslanken…

Aromachologie

Omdat bloemen – naast een positieve werking op de huid – ook een aangename geur hebben, verdiept Fleur’s zich in het reukzintuig en hoe bepaalde geuren onze stemmingen kunnen beïnvloeden. De producten van Fleur’s zijn ontwikkeld met grote aandacht voor de aromachologie, de wetenschap die de invloed van geuren op onze geest, lichaam en gedrag bestudeert.

Gecombineerd met exclusieve massagetechnieken zorgen de producten van Fleur’s voor een doeltreffend verzorgingseffect en een gevoel van welzijn en relaxatie. Fleur’s biedt de unieke gelegenheid om van een ontspannende massage te genieten met een zichtbaar cosmetisch resultaat op de huid.

Een professioneel merk

Fleur’s productlijnen zijn exclusief ontworpen voor professioneel gebruik en zijn perfect afgestemd op de wensen en behoeften van professionele schoonheidspecialisten, spa’s en wellnesscentra. De dosissen, concentratie van werkzame stoffen en de bijhorende behandelingstechnieken voldoen aan de eisen voor effectiviteit en innovatie van elke schoonheidsspecialiste.

Voor Fleur’s is de schoonheidsspecialiste dé expert in verzorging, de ambassadeur van het merk. Dit beleid is vertaald in een voorkeur voor manuele handelingen, eerder dan werken met machines, een verzorgingsmenu dat compleet én attractief is en specifieke cabineproducten, aangepast aan het professionele universum. Florale peeling, antiverouderinggelaatprocedure of zelfopwarmende sculptingbehandeling; Fleur’s biedt een brede waaier aan productlijnen en technieken waar niet alleen de klant maar ook de schoonheidsspecialiste van geniet.

Spreekt dit merk je aan?

Contacteer ons voor een afspraak en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken!