Home » Merken ›

alessandro

alessandro

De tijd dat vrouwen zich tevreden stelden met een nagellakkleurtje dat bij hun kledij paste, ligt al lang achter ons. French manicure, kunstnagels, nail art en nageldesign zijn de norm geworden in de wereld van de nagelverzorging. Tegelijkertijd stijgt ook de aandacht voor producten die de nagels niet beschadigen, voor mooie handen en verzorgde voeten. Om aan de wensen en verwachtingen van de consument te beantwoorden, richtte Silvia Troska in 1989 alessandro International op. Het bedrijf startte als groothandel voor nagel- en manicureproducten en is vandaag een internationale leider in hand-, nagel- en voetverzorging.

Het merk biedt al meer dan 25 jaar een ruim kleurassortiment voor natuurlijke en kunstnagels, gedurfde kleurencombinaties, elegant design en unieke texturen, aromatherapie, wellness voor handen en nagels en niet te missen pedicurebehandelingen. De exclusieve patenten van alessandro bewijzen de innovatieve geest en leidende positie die het merk op de wereldmarkt van de nagelverzorging geniet.

Succesformule

Het succes van alessandro schuilt in de unieke modelleringstechnieken voor kunstnagels, die het merk als eerste in Europa geïntroduceerd heeft. Met meer aandacht voor het versterken en verstevigen van de natuurlijke nagel, zorgde de Softgeltechniek voor een revolutie in de kunstnagelwereld. Deze techniek biedt een oplossing voor 80% van de vrouwen die door trage groei of dunne nagels nooit van een mooie manicure konden genieten.
De Softgels van alessandro beantwoorden aan de hoogste kwaliteits- en hechtingsnormen en zijn niet schadelijk voor de nagels omdat ze geen zuren bevatten.

The Color Code

Onder The Color Code lanceert alessandro een uniek concept: 50 identieke kleuren in 4 verschillende uitvoeringen:

– Nagellak – houdt tot 1 week, droogt snel, schilfert niet af en is eenvoudig en snel aan te brengen. Deze nagellak geeft bovendien een buitengewone glans in UV-bestendige kleuren.
– Striplac – houdt tot 10 dagen, geeft een krasvrije kleurenglans, schilfert niet af, zeer eenvoudig en snel aan te brengen. Striplac is droog na 60 seconden uitharding. Je kan de Striplac eenvoudig afpellen na het gebruik van de Peel Off Activator.
– Prolaq – een nieuwe generatie semi-permanente nagellakken, die worden aangebracht als gewone nagellak maar tot 3 weken houden. Prolaq droogt in 60 seconden onder een UV-nagellamp of ledlamp.
– Color gel – houdt tot 6 weken, geeft een krasvrije kleurenglans, wordt aangebracht met borstel en geeft een gegarandeerde hardheid en duurzaamheid door de “2-Coat-Application”.

Andere succesvolle producten en gamma’s

– Hand Care: de ultieme handverzorging voor zijdezachte handen. De Hand!Spa-formule is ontworpen door ervaren dermatologen en bekroond met de “Prix de Beauté” als Beste Handverzorgingsproduct. Het Hand!Spa-gamma biedt anti-aging handverzorgingsproducten voor elke leeftijd.

– Nail Care: nagelverzorging o.b.v. aromatherapie met aandacht voor de verschillende nageltypes. Een perfecte combinatie van werkzame stoffen en de kunst van ontspannende aromatherapie. Keuze tussen NailSpa-manicure met lavendel, lotus of roos voor een volledige verzorging van broze, splitsende, dunne en zachte nagels.

– Pedix: het geheim van alessandro voor goed verzorgde voeten begint met ontgifting en ontspanning. Pedix biedt een volledig productgamma aan voor zowel professioneel als thuisgebruik, voor een optimaal effect en een perfecte pedicure.

Starten met alessandro International – iets voor jou?

alessandro biedt een intelligente totaaloplossing voor wie een nagelstudio wil beginnen of uitbreiden, of gespecialiseerde hand-, nagel- en voetverzorging wil aanbieden in het schoonheidsinstituut. Het gamma omvat zowel alle basisbenodigdheden zoals producten voor hand- en voetverzorging, als een selectie van gespecialiseerde producten voor gelnagels, led- en UV-lampen, displays, vijlen, soak off gels, nailart stickers, nageltips en verschillende manicure- en pedicuresets.

Dit ruime assortiment maakt van alessandro International de ideale partner voor alle nagelstylisten ongeacht hun ervaring of specialisatie.

Om ervoor te zorgen dat u het maximum uit de producten van alessandro haalt, bieden we nagelstylisten een gratis opleiding in het merk alessandro International aan. Deze verplichte cursus focust niet alleen op verzorgingstechnieken, maar ook op productkennis en tips voor mooie en verzorgde handen, voeten en nagels.

Spreekt dit merk je aan?

Contacteer ons voor een afspraak en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken!