Home » Nieuws ›

Matis – Réponse Regard

Matis – Réponse Regard

Over de hele wereld, ongeacht de leeftijd, willen de vrouwen hun huid rond de ogen verbeteren.
Dit gebied is het eerste dat gevolgen van veroudering ondervindt omdat de huid daar zo fijn is. Je merkt dat de vermoeidheid al vroeg start, vanaf de leeftijd van 20 jaar.

Vrouwen spreken meer over de voordelen van een verzorgd uiterlijk en een mooie blik dan over oogproducten.
Ze zoeken een globale verzorging die alles doet: vermoeidheid, donkere kringen, wallen, rimpels, huidverslapping, het vergroten van de blik, een stralende blik en zelfs de groei van wimpers.
Er is momenteel ook een bijzondere rage voor oogmaskers, wimpergroei en wimperverlengingen.

Hyalushot-Eyes

Deze nieuwe behandeling is een verrijking en biedt een nieuwe technologische verzorging om donkere kringen met een onmiddellijk effect te verminderen. Het is effectiever dan een Masque Tissu en biedt voordelen zoals hoge indringing, biocompatibiliteit, rekbaarheid en tolerantie.
Net als en echte “tweede huid” vormt dit masker een extreem flexibel en beschermend membraan.
De ondersteuning biedt een aangenaam verkoelend contact. Dankzij het occlusieprincipe optimaliseert biocellulose de efficiëntie van het masker door een betere indringing van de actieve ingrediënten.
Dit product is voornamelijk bedoeld voor vrouwen tussen de 30 en 55 jaar, maar kan ook worden gebruikt vanaf de leeftijd van 20, wanneer een eenvoudige nachtrust niet voldoende is om de tekenen van vermoeidheid weg te werken.
Breng aan op een schone, droge huid. Laar 15 tot 20 minuten inwerken.
Het masker kan het gehele gezichtsveld omvatten, zoals kraaienpootjes en oogleden.

Global-Eyes

De nieuwe anti-verouderingsverzorging met zijn omhullende en fijne textuur, is gebasseerd op het herstel van de extracellulaire matrix. Het helpt de effecten van de tijd tegen te gaan en alle tekenen van veroudering te verminderen, tegen rimpels, wallen en donkere kringen.
Ideaal voor vrouwen die last hebben van meerdere verouderingsfactoren. Een actieve vereniging: perfect om een nieuwe jeugdigheid in de gelaatszone te injecteren. Breng ‘s morgens en/of ‘s avonds (zacht tikkend) aan rond het oog. Dit product is veel meer dan een klassieke anti-verouderingsbehandeling die gericht is op alleen rimpels, werkt deze nieuwe behandeling door drie gelijktijdige en gekoppelde acties: een anti-verouderingsactie op rimpels en verslapping, een actie op wallen en een actie op donkere kringen.

Relax-Eyes

Met het steeds hectisch wordende levenstempo, stress, dagelijks gebruik van laptops , tablets ed. zijn onze nachten korter en is onze slaap minder herstellend. De afbraak van de huid, in combinatie met slaapgebrek, staat gelijk aan een versnelde veroudering.
Deze behandeling tegen vermoeidheid, aangepast aan de fijne en gevoelige huid rond de ogen, helpt de blik opnieuw stalen en de tekenen van vermoeidheid vervagen.
De gel-crème zorgt voor een aangename frisheid. Ideaal voor vrouwen die verschillende tekenen van vermoeidheid vertonen: donkere kringen, wallen.
Breng ‘s morgens en/of ‘s avonds aan rond de ogen door zachtjes te tikken.

Deel dit bericht >