Home » Nieuws ›

Matis – Réponse Densité

Matis Réponse Densité

Matis – Réponse Densité

Coco Chanel zei ooit: “Niemand is nog jong na 40 jaar, maar je kan op elke leeftijd onweerstaanbaar zijn”. Dat is het doel van de Réponse Densité van Matis. Deze lijn is specifiek gemaakt voor de bekommernissen van de vrouw vanaf 40 jaar.

De Réponse Densité is de lijn die de Réponse Intensive vervangt. Bovenop de nieuwe verpakkingen, lanceert Matis ook twee nieuwe producten in deze lijn: Time-Balance en Lift & Plump.

TIME-BALANCE
De TIME-BALANCE is een crème dat aan de noden van de vrouw in de menopauze voldoet. Deze periode kan een confronterende periode zijn omdat je lichaam en hormonen veranderen. Je krijgt mood swings en bent minder vrolijk. Daarom is deze compenserende verzorging met omega 3 gemaakt met een extract van cacaobonen, om voor een beter humeur te zorgen.

LIFT & PLUMP
Dit is een kuur van 7 dagen en 7 nachten. In deze kuur zitten twee verschillende producten: de LIFT JOUR en de PLUMP NUIT.

Het LIFT JOUR serum is een doelgerichte verzorging tegen huidveroudering. Hierin zit een bestanddeel met liftende eigenschappen en een biotechnologisch regenererend bestanddeel voor een buitengewoon schoonheidsresultaat.

Het PLUMP NUIT serum bevat opvullend hyaluronzuur en een anti-oxiderend extract van Edelweiss, een infusie van jeugdigheid voor een vollere en meer samenhangende huid.

Deel dit bericht >