Home » Nieuws ›

Matis – Réponse Délicate

Rep Délicate

Matis – Réponse Délicate

De Réponse Délicate is een lijn gewijd aan de gevoelige en reactieve huid en bevat ingrediënten die heel heilzaam zijn voor de gevoelige huid:

  • Lindebloesemwater: verzachtende en kalmerende eigenschappen
  • Essentiële was van oranjebloesem: verfrissend, verstevigend en anti-oxiderend
  • Het topingrediënt uit de lijn, saffraan: verzachtend, ontspannend en anti-stress

Saffraan is een bloem die verwerkt zit in alle producten van de Réponse Délicate lijn van Matis. Dit omdat saffraan duurzaam is. Het ingrediënt wordt ingekocht in Frankrijk en is een bijproduct van de voedingsindustrie. In de natuur is de teelt van de saffraan delicaat (net zoals de huid waarvoor deze producten bestemd zijn).

De SensiDemak Mist, SensiDemak Cream en SensiBiotic Peel reinigen en verzorgen op de meest zachte manier. De meest gevoelige zones zijn gereinigd en verzorgd zonder de kwetsbare huid aan te tasten.

De SensiBiotic Peel is een enzymatische peeling (zonder korrel). Met deze gezichtsscrub toon je wekelijks liefde voor jezelf. Hij verwijdert dode huidcellen, bevordert de werking van de crème en de lotion, maakt de huid zacht en verheldert ze. Ook activeert de peeling de jonge huidcellen, die je huid dan jonger maken.

De SensiDemak Cream is een reiniger om je make-up in alle zachtheid te verwijderen. Gebruik nadien de SensiDemak Mist om de reiniging van je huid aan te vullen en je huid volledig klaar te maken voor de dag-of nachtcrème.

Deel dit bericht >