Home » Nieuws ›

Matis – Le Sérum

Matis Le Sérum

Matis – Le Sérum

Dit serum-in-olie is volledig mee met de trend. Super serums combineren doelgerichte activa (anti-aging, anti-rimpels, stralendheid, strakheid…) en de herstellende voordelen van de olie. Ze hebben de efficiëntie van een olie met een lichte textuur en een droge afwerking.

Le Sérum van Matis is een elixir met kaviaar en heeft een ongekende textuur.
Het serumbestanddeel heeft een fijne, lichte en niet-vette textuur die sterk en geconcentreerd. Ook werkt het op anti-aging. De olie is omhullend, voedend, regenererend, rijk, waardevol en een plezier om aan te brengen.

Het serum wordt snel opgenomen en geeft een cocongevoel aan de meest veeleisende huid. Het geeft een satijnen gevoel voor een unieke zintuiglijke ervaring en een luxe moment.

KAVIAAR & CHAMPAGNEBLAD
Het Franse kaviaar extract heeft voedende, hydraterende en remineraliserende eigenschappen dankzij een uitstekende vasthouding van proteïnen en aminozuren. Deze verschillende kwaliteiten zorgen voor een bescherming van de huidstructuur; de huid is soepeler, elastischer en flexibel. Het extract strijdt ook tegen vrije radicalen.

Het verstevigend en anti rimpelbestanddeel is het Champagneblad. Dit is een olie-achtig extract dat geconcentreerd zit in het bovenste deel van de plant. Het extract stimuleert de biomechanische fibroblasten. De eerste zichtbare resultaten op de huid zijn de dichtheid en de stevigheid en daardoor ook de vermindering in rimpels.

Deel dit bericht >