Home » Nieuws ›

Guinot – Soin Détoxygène

Guinot

Guinot – Soin Détoxygène

Twee verschillende componenten verstikken de huid: je omgeving en je levensstijl.

De vervuiling uit je omgeving kan bestaan uit uitlaatgassen, tabakrook, industriële vervuiling, maar ook de microben en het stof in je eigen huis.

Toxines zijn afkomstig van je levensstijl. Heb je veel stress, te weinig zonlicht, eet je ongezond? Je lichaam produceert permanent toxines die dan via je zweetklieren worden verwerkt.

De Détoxygène verzorging van Guinot dient specifiek voor het tegengaan van de effecten van vervuiling en toxines op je huid. De verzorging duurt 1u en laat je huid stralen doordat ze opnieuw adem kan halen.

Dit gebeurt in 3 stappen: een peeling, een masker en een massage.

DE PEELING
De GOMMAGE DETOXYGENE is een enzymatische peeling die de dode huidcellen vol toxines en vervuilde deeltjes elimineert met papaya-extract en cellulose. Deze peeling maakt de huid strak en verfijnt de huidstructuur

HET MASKER
Het MASQUE DETOXIFIANT DETOXYGENE op basis van groene klei vangt de vervuilende deeltjes op en verwijdert ze, omdat het handelt als een magneet voor de onzuiverheden.

DE MASSAGE
Het product dat gebruikt wordt tijdens de gelaatsmassage, de MODELAGE DETOXYGENE, geeft samen met de manuele bewegingen zuurstof aan de huid. Dit product bevat waardevolle actieve ingrediënten. Zo zorgt actine energie ervoor dat je huid meer zuurstof opneemt. Dankzij ATP functioneren je cellen beter. Ook zit er purisoft in, wat zorgt voor een beschermend schild tegen agressieve vervuiling. Tot slot hydrateert en versoepelt dermaline je huid.

Deel dit bericht >