Advies van Sandrine

Wist je dat een diepgaande studie gedurende verschillende jaren en talrijke reizen hebben geleid tot de creatie van al onze schoonheidsrecepten ? De Sol’Esta producten zijn ‘anders’… door hun geuren, hun texturen, de betovering die ze teweeg brengen maar vooral het resultaat dat ze geven. En dit allemaal door je te laten reizen naar de 4 hoeken van de wereld.

Voor deze zomer, raad ik je aan 4 sterproducten te gebruiken. Na slechts één week zal je huid veranderd zijn en kan je niet meer zonder…

Huile Or précieux de Polynésie Huile de monoï-coco de Tahiti 

Magisch recept door de Tahitianen gebruikt als haarmasker, als voeding van de nagelriemen, als hydratatie van de huid en als ontspanning in een heerlijk warm bad.  

Odoo text and image block

Crème de jour Bambou Douceur et hydratation

Lichte en hydraterende crème die zowel ‘s ochtends als ‘s avonds kan gebruikt worden door het ganse gezin. Bij een warm gevoel is dit de ideale crème om je lichter en frisser te voelen. Bij dagelijks gebruik gedurende 2 maanden is de huid gerevitaliseerd.

Odoo text and image block

Lait auto-bronzant Aux écorces de citrons

Op basis van citroenschillen, kleeft niet, ruikt niet en maakt geen vlekken. Een eerste keer in een dunne laag aanbrengen, de volgende dag nogmaals aanbrengen en je verkrijgt een mooie goudbruine kleur gedurende meer dan 5 dagen. Wekelijks te herhalen.

(Tip: doe eerst een peeling van de huid voor het eerste gebruik)

Odoo text and image block

Pluie de Dẽlhi Eau de fleurs de Lotus

Dit water brengt je onmiddellijk naar de tuinen in Delhi dankzij de Lotusbloemen. Maar het zal vooral de huid zuiveren en alle onzuiverheden verwijderen. Kan onbeperkt gebruikt worden om ’s ochtends de huid te doen ontwaken en ’s avonds de huid te reinigen.

Odoo text and image block

Heb je zin gekregen om meer van onze producten te ontdekken ? Sol’Esta heeft een volledig gamma aan gelaats- en lichaamsverzorgingen… Een stralende huid en zichtbare resultaten gegarandeerd.

Hoe zie je het verschil? Lees er meer over in onze volgende berichten via mail of op onze website.

Sandrine