Advies van Sandrine

De winter staat voor de deur… We denken hierbij aan heerlijke cocoon crèmes ! 

De huid van het gelaat heeft een trekkerig gevoel na de douche en heeft nood aan een rijke, voedende verzorging. Je huid vraag al jouw aandacht. Ze zal geconfronteerd worden met weersveranderingen, de koude, de verwarming, de wind... Je moet dus zorg dragen voor je huid.

Maar welk product van Sol’Esta heb je nu precies nodig? Kies uit de 3 Voiles de jours (serum en crème, 2-in-1) om je huid terug soepel en comfortabel te maken. De zachte texturen met voedende eigenschappen smelten op je gelaat.

Hoe kies je tussen de verschillende gelaatsverzorgingen van Sol’Esta voor thuisgebruik ?

  • Heb je een gedehydrateerde huid met roodheden? Gebruik de crème ‘Voile Apsara’ op basis van kamille, lotus en mangoboter. De huid is beschermd en voelt terug comfortabel aan.
  • Heb je een mature huid met rimpels? Gebruik de crème ‘Voile Moorea’ op basis van kokosnoot, bamboe, calendula, wortelen en vitamine E. De huid wordt opnieuw gladder en is gevoed, de fijne lijntjes zijn opgevuld.
  • Heb je een gemengde of vette huid met een trekkerig gevoel? Gebruik de crème ‘Voile Samal’ op basis van ylang ylang, geranium en jasmijn. De huid straalt opnieuw.

We gaan dus voor een cocooning gevoel, soepelheid, comfort en glans gedurende de ganse winter…