Advies van Sandrine

Onze bruine kleur is verdwenen. Voor velen onder ons een grote teleurstelling want we houden allemaal van een gezonde kleur, een mooie teint en een zomerse glans. Maar wist je dat een gebruinde huid in de winter helemaal niet zo mooi is als je zou denken? Waarom? Omdat het licht in de winter anders is en de bruine kleur helemaal niet meer accentueert. Je moet dus hydrateren, hydrateren en nogmaals hydrateren. En om goed te hydrateren, moet je scrubben, scrubben en nogmaals scrubben.

Mijn advies voor jou is dus om je gelaat 2 tot 3 keer per week te scrubben met een zachte peeling met zwarte zeep en karamel, “Le Secret du Hammam” van Sol’Esta. Doe een pomphoeveelheid in de handpalm, emulsioneer met cirkelvormige bewegingen op het gelaat. Vergeet de décolleté niet! Laat 5 minuten inwerken zodat de dode huidcellen zacht worden en scrub met de zachte Kassa handschoen van Sol’Esta. Opgelet, gebruik zeker niet de harde Marokkaanse handschoenen die de huid open krast! De Kassa handschoen van Sol’Esta is zacht voor het gelaat én lichaam.

Droog daarna de huid grondig en breng de 2-in-1 crème “Voile Apsara” van Sol’Esta aan. Dankzij de peeling kan de crème beter en dieper indringen in de huid en worden rimpeltjes, veroorzaakt door de veranderende weersomstandigheden, vermeden. 

Een verandering die je teint doet oplichten en gegarandeerd zal zorgen voor een stralende glans, net zoals de Indische godin Apsara.

Delen