Advies van Sandrine

De herfst komt dichterbij, de bruine teint vervaagt. Beetje bij beetje moet je je voorbereiden op en beschermen tegen de wind, de koude en de vochtigheid om de inspanningen van deze zomer te behouden.

Ik raad je het volgende aan :

Allereerst, behoud je silhouet waarvoor je deze zomer zo veel inspanningen hebt gedaan. Het zou jammer zijn mochten de kleine kuiltjes die je kwijt bent geraakt terug zou zien verschijnen, niet? Kies daarom voor de afslankende en verstevigende gel “Nectar Fleur de Café” die je elke avond gedurende de ganse herfst en winter aanbrengt. De huid blijft stevig, de kleine kuiltjes vervagen en gaan zich niet terug vastzetten!

Tip: Scrub éénmaal per week je lichaam met de zwarte zeep “Secret du Hammam” en de kassa handschoen. De afslankende nectar zal nog dieper in de huid indringen en zorgt zo voor een nog betere werking en een nog beter resultaat.

Om je gelaat de perfecte glans te bezorgen, kies je "Pluie de Delhi" het bloemenwater van Sol’Esta die de vervuiling verwijdert die veroorzaakt werd door externe factoren zoals vochtigheid, koude, make-up, stof, … Breng twee maal per week het masker Odyssée du Mexique” van Sol’Esta aan om de teint terug te doen stralen en de zintuigen te prikkelen.

Ziezo, je bent nu mooi vanbinnen én vanbuiten dankzij een gezonde gloed op het gelaat en een droomlichaam…

Sandrine