Wij stellen je voor... Sandrine Kuborne!

Sandrine, stel jezelf even voor.
Hallo, mijn naam is Sandrine Kuborne. Ik ben afkomstig van Bois-de-Villers dichtbij Namen. Al 15 jaar ben ik bio-estheticienne, sedert 24 jaar geef ik ook les aan toekomstige schoonheidsspecialistes. In 2002 startte ik mijn eigen schoonheidsinstituut dat na 4 jaar werd uitgebouwd tot een spa waarbij ik me vooral richtte op verzorgingen en rituelen.

Waarom heb je gekozen voor het starten van een eigen merk?
Tijdens mijn vele reizen doorheen Afrika, Azië, de Caraïben, Polynesië … kreeg ik veel interesse in de schoonheidsrituelen van de verschillende continenten. Ik ben me dan vooral gaan toespitsen op de Thaïse technieken en de Polynesische technieken die ik ter plaatse ben gaan aanleren en de Ayurvedische technieken die ik heb aangeleerd aan de Europese school in Avignon. 
De natuurlijke ingrediënten die ik tijdens deze reizen ontdekte vond ik niet in België, daarom ben ik eerst gestart met het importeren van deze prachtige grondstoffen. Hierdoor was het voor mij mogelijk om zelf mijn recepten samen te stellen. Ik vind dat een verzorging niet alleen heel ontspannend moet zijn voor de klant, maar ook resultaat moet geven. Dit wou ik ook in mijn producten laten terugkomen.

De producten van Sol’Esta zijn ‘anders’. Wat bedoel je hier juist mee?
Klanten ervaren het natuurlijke aspect bij de Sol’Esta producten, omdat de texturen totaal anders zijn dan bij de klassieke merken die je in de instituten vindt. Ze dringen zeer snel in de huid en zorgen voor een comfortabel gevoel. 
Daarnaast zijn de verzorgingen en het gebruik van de producten gebaseerd op Ayurvedische en Japanse technieken gecombineerd met Olfactotherapie (therapie door middel van geuren). Zo wordt er gewerkt op basis van de lichaamsbouw van de klant en haar noden (volgens de types Vata, Pitta en Kapha) om de klant op een aangepaste en persoonlijke manier te laten genieten van de behandeling.
 

Kan je een woordje uitleg geven over de verzorgingen die Sol’Esta aanbiedt?
De verzorgingen van Sol’Esta kan je onderverdelen in 4 types: 
1.    Gelaatsverzorgingen
2.    Lichaamsverzorgingen
3.    Massages
4.    Rituelen

Er zijn 6 gelaatsverzorgingen die elk kunnen uitgevoerd worden in 4 verschillende tijdsduren, namelijk in 30, 45, 75 en 90 minuten. Daarnaast is er nog een 7e verzorging die je kan beschouwen als de signature verzorging waarbij niet het protocol gevolgd wordt, maar waar producten kunnen worden aangepast naargelang het huidtype van de klant.
Bij de lichaamsverzorgingen hebben we 5 peelings, 5 pakkingen en 5 baden.
De massages kunnen zowel alleen als in een ritueel worden aangeboden.
Met 14 rituelen hebben we met Sol’Esta een zeer uitgebreid aanbod voor een totale ontspanning. De rituelen duren 1 tot 4u en zijn daarom ook uitstekend als cadeau. Heel speciaal hierbij zijn de rituelen “Moment de Reine et de Petite Princesse” en “Papa et son Petit Sportif”, waarbij mama en dochter of papa en zoon een aangename duobehandeling krijgen, aangepast aan de huid en het lichaam van het kind. Sol’Esta is trouwens uniek in dit concept.

Tot slot. Hoe zou je Sol’Esta in het kort omschrijven?
Sol’Esta is een Belgisch merk dat zich baseert op de verschillende gebruiken van verschillende werelddelen met unieke geuren en rituelen. Het biedt een perfect evenwicht tussen een doeltreffende verzorging en een relaxerend wellness gevoel met resultaten die je nergens anders terug vindt.


Wij zijn alvast overtuigd!