Verslag scholingen Arlon

Eind oktober, waren we gedurende 4 dagen in Arlon om opleiding te geven in de merken alessandro, Matis, Phytomer, Pupa en Sol’Esta. Onze formatrices en vertegenwoordigsters ontvingen er meer dan 140 personen !

Bij alessandro werden demo’s gegeven van de verschillende systemen : Gel, Lac Sensation en Striplac. Tijdens het praktijkgedeelte konden de deelnemers het aanbrengen van de verschillende systemen aanleren.

Tijdens de opleiding Matis, werd het volledige gamma aan verkoopproducten overlopen waarbij de verschillende lijnen en de belangrijkste ingrediënten werden uitgelegd. In de namiddag werd de nadruk gelegd op de uitvoering van de Densi-Age Expert verzorging.

Bij Pupa gaf Ana Lucia uitleg over de verschillende producten. Vervolgens kon iedereen een collega maquilleren rekening houdend met de tips die door onze formatrice werden doorgegeven.

De groep die de Phytomer opleiding volgde, kon de nieuwe Citadine verzorging oefenen alsook de Pionnière en Perfect Regard verzorging. 

De Sol’Esta opleiding nam 2 dagen in beslag en liet de deelnemers rondreizen doorheen de verschillende gelaats- en lichaamsverzorgingen.

Vier zeer leerrijke dagen voor iedereen die aanwezig was !