Verkooptip - Valentijn

De dag van de geliefden komt er weer aan. We geven je graag enkele tips hoe je in jouw instituut kan werken rond Valentijn.

14 februari is de dag waarop geliefden hun liefde voor elkaar tonen. Koppels vieren deze dag door wat quality time met elkaar te spenderen, of elkaar een cadeau te geven. Schoonheidsinstituten kunnen hier perfect op inspelen.

Alles begint uiteraard met de aankleding van het instituut. Pas de decoratie in het instituut en in de etalage aan naar het Valentijn thema. Presenteer duidelijk je promoties en acties zodat (potentiële) klanten onmiddellijk een idee hebben van wat ze mogen verwachten.

Enkele ideeën:

- Beschik je over een duocabine? Bied dan een heerlijk ontspannende duobehandeling of duomassage aan. Maak het bovendien extra romantisch met een glaasje bubbels en een chocolaatje.

- Stel een volledig arrangement op dat het koppel samen kan beleven.

- Ga voor een totaalbeleving en werk bijvoorbeeld samen met een restaurant in de buurt. Laat het koppel genieten van een deugddoende verzorging om vervolgens romantisch te dineren kaarslicht.

- Een klassieke cadeaubon doet het uiteraard ook nog steeds goed. Maak er voor de gelegenheid een speciale Valentijnsversie van.   

Maar laat ons zeker ook de singles niet vergeten. Leg ze extra in de watten met een extra korting, een exclusieve behandeling of een leuk extraatje.

Veel succes!