Tip van Marijke

Marijke De Smet: “Plaats je jouw bestelling telefonisch? Met deze tips verloopt het vlotter.”

Online bestellen zit in de lift. Ook wij bij Neolabo merkten dit reeds op. En we kunnen dit alleen maar toejuichen! Een bestelling via onze webshop plaatsen is niet alleen tijdbesparend, het zorgt ook voor minder kans op fouten én de webshop is 24/24, 7/7 beschikbaar.

Toch gebruiken nog vele instituten de oude vertrouwde manier: telefonisch de bestelling doorgeven.

Om fouten te vermijden en de bestelling vlot te laten verlopen, geef ik je graag enkele tips mee.

1.Gebruik de prijslijst

  • Download de prijslijst van jouw merk via “Mijn Marketingtools” op onze website. Deze wordt steeds up-to-date gehouden zodat je onmiddellijk kan zien welke producten eventueel niet meer beschikbaar zijn.
  • Druk de prijslijst af. Overloop de lijst en duid voor jezelf aan welke producten je wenst te bestellen. Wij hebben reeds een kolom voorzien waar je de aantallen kan invullen.

2.Geef je gegevens door

  • Het lijkt misschien evident, maar het wordt toch vaak vergeten. Vermeld bij de start van het gesprek duidelijk je klantnummer, je naam en het instituut. Zo kunnen wij onmiddellijk je bestelling op een correcte manier ingeven in ons systeem en zien we ook eventuele backorders.
  • Wens je levering op een ander adres? Geef dan het volledige adres duidelijk door.

3.Geef je bestelling door

  • Gebruik de volgorde van de prijslijst.
  • Geef de correcte benaming van het product door, eventueel met referentienummer.
  • Geef duidelijk door of je de producten in verkoop- of cabineformaat wenst. Idealiter geef je eerst alle verkoopproducten door, vervolgens de cabineproducten.
  • Indien van toepassing kunnen we jouw bestelling aanvullen met gratis staaltjes of zakjes. Dit wordt op het einde van de bestelling besproken.

Heb je rekening gehouden met deze tips, dan garanderen we je een vlotte behandeling van jouw bestelling. We trachten je uiteraard ook steeds zo goed mogelijk door te geven wanneer je de levering van je bestelling mag verwachten.

Marijke