Review Hydraderm Cellular Energy

Vorig jaar werd Hydraderm Cellular Energy, het nieuwe revolutionaire toestel van Guinot, gelanceerd. Wij vroegen naar feedback bij onze klanten.

Institut Annette Weber – Krier is een ruim schoonheidsinstituut met 10 verzorgingsruimtes, gelegen in het centrum van de stad Luxemburg. Het instituut, dat werd overgedragen van moeder op dochter, is officieel partner van het Luxemburgs Hof.

“De Hydradermie verzorgingen van Guinot zijn nog steeds de topverzorgingen in ons instituut. Het zijn heel aangename verzorgingen om te geven én te krijgen. Het nieuwe Hydraderm toestel is ook veel aangenamer om mee te werken ten opzichte van het oude toestel. Je moet de verzorging niet meer onderbreken om de electroden te verwisselen, het geluid is veel zachter en de bereikte resultaten zijn gewoonweg fantastisch! Zowel op lange termijn als onmiddellijk na de verzorging is de huid merkbaar gehydrateerd en gelift. De huid straalt en is echt mooi. Wij gebruiken het toestel ook op de jonge huid met onzuiverheden en ook daar krijgen we heel mooie resultaten! Conclusie? We love it!”

Heb jij ook interesse in dit revolutionaire toestel? Contacteer ons!