Pupa - Sport Addicted

‘PUPA SPORT ADDICTED’, voor elke sportieve vrouw.

Voor alle sportieve vrouwen!

‘Pupa sport addicted’ is dé nieuwe Pupa make up lijn ontworpen voor elke sportieve vrouw. Tijdens het sporten wil je er stralend uitzien zonder dat je je poriën hoeft te verstoppen met foundation. Pupa biedt daarom een sportproof make-upcollectie die zelfs na een serieuze zwoegsessie in de gym prachtig blijft zitten. Vanaf nu geen excuses meer, let’s go! De Pupa Sport Addicted make-up collectie is volkomen sportproof: bestand tegen zweet én water. Welke fitness addict wilt dit nu niet? Deze producten bieden een neutraal en subtiele dekking voor een homogene en gladde finish. Ze hebben allemaal een lang houdbaar resultaat dat gemakkelijk, precies en comfortabel aan te brengen is. Ze komen ook in een handig zakformaat, uitstekend voor tussen je oefeningen even bij te werken. 

SPORT ADDICTED POWDER

Deze sporty compact poeder is zweet en water resistent. Het heeft een delicate en fluwelen textuur voor een ultiem confort. De Pupa Sport Addicted Powder brengt snel en gemakkelijk aan, dekt oneffenheden en heeft een zeer natuurlijke finish. 
Verkrijgbaar in drie tinten

SPORT ADDICTED CONCEALER

Een heerlijk romige formule dat alle imperfecties met een dunne sluier verbergt. Deze concealer geeft een extra hoge dekking om oneffenheden te verbergen en dient als een barrière tegen vochtigheid, zweet en warmte. De huid voelt comfortabel aan en je ziet er altijd perfect uit tijdens en na het sporten. 

Verkrijgbaar in 3 tinten

SPORT ADDICTED WATERPROOF MASCARA

Gun jezelf waterproof, volumineuze wimpers tijdens het sporten. -: in een handomdraai heb je perfect gescheiden en volumineuze wimpers. Een lichte en gesofisticeerde mascara, geschikt bij elke sport! 

SPORT ADDICTED BODY CARE

ANTI-FATIGUE SHOWER GEL
Verrijkt met pepermuntolie en verfrissende ingredriënten die onmiddellijke verlichting bieden. Een ontspannende douchegel die vermoeidheid tegen gaat na fysieke inspanning

SPORT ADDICTED BODY CARE

DEODORANT WIPES
Handige deodorant doekjes in zakformaat om overal mee naartoe te nemen tijdens het sporten.

SPORT ADDICTED BODY CARE

REFRESHING MIST - FACE AND BODY
Verrijkt met Aquatic Munt Extract en Oligo-elementen die verfrissend en hydraterend werken.  

SPORT ADDICTED BALM

Een zachte en crèmige textuur die super aangenaam en  eenvoudig is aan te brengen. Laat onmiddellijk kleur vrij waardoor je het in enkele seconden kan toepassen. 

SPORT ADDICTED MAKE UP FIXER

Een innovatieve water gebaseerde textuur die een extreme lichte film boven je make-up achterlaat. Deze fixerende spray is super gemakkelijk in aanbreng en zal je niet teleurstellen.

SPORT ADDICTED WATERPROOF LINER

Rijke en romige formule die zeer gepigmenteerd is. Met dit oogpotlood creëer je een vlekkeloos en intens lijntje. Dit oogpotlood is waterproof en past bij elke sport.
Odoo CMS - a big picture