Pupa - Contouring & Strobing

Het internet toont nog maar eens dat het mee aan de basis ligt van belangrijke fashion en make-up trends. Vooral Social Media zijn het communicatiemiddel bij uitstek om bepaalde make-up technieken te verspreiden die beroemdheden en trendsetters gebruiken, zoals contouring en strobing. Pupa volgt deze trend met de Contouring & Strobing Power Palette, het ideale make-up palet voor het uitwerken van beide technieken.

Maar wat is nu juist contouring en strobing?

Contouring is een techniek die wordt gebruikt om de gelaatsvorm te veranderen en in evenwicht te brengen, door te spelen met licht en schaduw. Met behulp van deze techniek kan bijvoorbeeld een driehoekige gelaatsvorm meer in evenwicht gebracht worden.

Strobing is een techniek die vooral bestaat uit het benadrukken van de delen van het gelaat waar het natuurlijk licht op schijnt. Door de weerkaatsing van het licht, krijgt het gelaat een mooie gloed.

De Contouring & Strobing Powder Palette van Pupa bevat 4 kleuren: 3 kleuren die worden gebruikt voor de contouring techniek, en 1 kleur die wordt gebruikt voor de strobing techniek.

De contouring kleuren geven de huid een comfortabel gevoel en maken de huid fluweelzacht. Imperfecties worden geminimaliseerd.

De strobing kleur bevat goudkleurige microparels die zorgen voor het heldere effect van de strobing look.

Het is bij deze technieken van uiterst belang dat je weet welke gelaatsvorm je hebt. Pas dan kan je de 4 kleuren op de gepaste manier aanbrengen voor een perfecte #selfieready look!

Odoo CMS - a big picture