Phytomer - Resubstance

Een toename aan comfort en materie, op alle niveaus.

Droogte, dehydratatie, trekkerig en oncomfortabel gevoel... De mature huid is bijzonder gevoelig en heeft nood aan een specifieke aanpak.

De reden? Na de menopauze krijgt de huid een groot tekort aan lipiden. Daarbij komt een verlies aan substantie dat zich vertaalt door een enorme verfijning van de huid van het gelaat, minder stevigheid en het zichtbaar verslappen van de weefsels. De huid krijgt sneller rimpels, de stevigheid vermindert snel, de rimpels en fijne lijntjes worden dieper.

Met RESUBSTANCE geeft Phytomer de huid wat ze nodig heeft: comfort en substantie.

RESUBSTANCE geeft aan de fijne en zeer droge huid een cocktail van lipiden dankzij de plantaardige oliën en boters geïntegreerd in de rijke en smeuïge textuur. Vanaf het aanbrengen voelt de huid onmiddellijk comfortabel aan. De hydratatie wordt onmiddellijk geboost de hele dag lang. Het is een relaxerend bad voor de huid.

Om de huid maximaal van materie te kunnen voorzien, heeft RESUBSTANCE een volumeverdubbelende formule. Het voordeel: 2 getalenteerde actieve ingrediënten, substantie gevend in de diepte en aan het huidoppervlak:

• Een concentraat van Bruine Alg vult de diepe weefsels op om de huid van binnenuit volume te geven

• Een mariene Corneogel verstevigt de hoornlaag om de rimpels van buiten uit te vullen

 Kortom, een tandem die tegelijk gericht werkt op alle zones van de huid voor een globale opvulling.

 
 

Bestel via onze webshop!