Phytomer Oléocrème - Soin des mains haute nutrition

3 geheimen

Geheim n°1: een anti-uitdrogingsformule,  vol hydraterende en voedende bestanddelen
OLÉOCRÈME Soin Des Mains Haute Nutrition is een complete formule tegen uitdroging van de huid, om opnieuw fluweelzachte handen te hebben, dankzij twee hydraterende, voedende activa. Het eco-verantwoord bestanddeel, Olie van mekabu, verkregen d.m.v. extractie met een groene technologie, is een wapen in de strijd tegen het verlies aan hydratatie, Olie uit Salicorne richt zich op het verlies aan ureum.

Geheim n°2: een rijke zijdezachte textuur
Een wolk van zachtheid voor optimaal comfort. De ideale coconcrème om de handen te aaien. De textuur van OLÉOCRÈME Soin Des Mains Haute Nutrition verrijkt met Sheaboter om de huid intensief te herstellen en te voeden en met verzachtende en versoepelende ingrediënten voor een onmiddellijk « soft touch » effect.

Geheim n°3: De OLÉOCRÈME familie
De ster van het gamma is een duo van marien oliën voor 24u hydratatie. Het vrouwelijke en gevitamineerde parfum van de lichaamsmelk, met citrus, een bloemig hart (iris, rozen, jasmijn), verzacht met vanille, vindt men eveneens terug in deze handcrème. 


De SOS routine SOS voor handen in nood: scrub GOMMAGE MARIN, crème OLÉOCRÈME Soin Des Mains Haute Nutrition en het masker HYDRALGUE, drie onmisbare stappen voor schoonheid van top tot teen!