Phytomer - Nutritionnelle

Complete verzorging voor de droge huid

NUTRITIONNELLE is de ideale oplossing voor droge tot zeer droge huid en koude klimaten. De cocktail van kostbare bestanddelen hydrateert en rijkt de huid de nodige vetstoffen aan. De hydraterende en voedende mariene expert formule voorziet de huid van de broodnodige vetstoffen, dankzij PLANTAARDIGE EN MARIENE OLIËN, gekoppeld aan HYDRAFUSION, een echte booster voor de hydratatie.

Met zijn smeltende “cocoon”textuur verwent deze rijke en romige crème de huid én legt ze een fluweelzacht laagje. Vanaf de eerste toepassing is de huid intens gevoed en bezit ze onmiddellijk comfort en hydratatie. 9 op 10 vrouwen bevestigen dat de huid al na één maand minder droog en optimaal gehydrateerd is én dat ze beter weerstand biedt aan externe agressies en het trekkerig gevoel verdwenen is.

PHYTOMER ontwikkelde een expert formule met EEN KOSTBARE COCKTAIL VAN VIER OLIËN:

  • Olie van Dictyopteris
  • Zeekraalolie
  • Boekweitolie
  • Abrikozenpitolie

Samen met het ecologisch verantwoord complex HYDRAFUSION, een hightech concentraat van Oligofurcellarane, een extract van de rode alg Furcellaria lumbricalis, verkregen door een biologische extractiemethode.

Deze hydratatie booster creëert een hydraterende film op het huidoppervlak en activeert de synthese van het hyaluronzuur dat aanwezig is in de huid, verrijkt de NMF en versterkt waterdichte verbindingen door de stimulatie van de synthese van de huidceramiden.

Het PHYTOMER onderzoeksteam ontdekt een nieuwe eigenschap: de huid wordt te allen tijde beschermend tegen een verminderde hydratatie, ongeacht de klimatologische omstandigheden: koud en droog, koud en vochtig, warm en droog of warm en vochtig klimaat.

Deze donzige crème is de SOS voor de droge huid met zijn smeltende balsemtextuur, verrijkt met karitéboter om de huid te verzachten en bezit een delicaat parfum met een bloemige en houtige toets.