Phytomer - Crème 30

De nieuwe aanwinst voor dertigers.

Phytomer is het 1e laboratorium ter wereld dat aantoont dat mentale stress rechtstreeks verbonden is aan huidveroudering. Dehydratatie, vermoeidheid, verlies aan volume, verschijnen van de 1e rimpels… de gevolgen van stress op de huid bij dertigers zijn zichtbaar. Om tegen deze versnelde veroudering te strijden, heeft Phytomer Crème 30 ontwikkeld. Een dagelijkse verzorging om de gestresseerde huid te ontspannen en veroudering tegen te gaan. Deze verzorging tegen de 1e rimpels komt te hulp van de actieve dertiger die lijdt aan dagelijkse stress die het verschijnen van de 1e rimpels versnelt.

Anti-stress formule

Bij stress komt het hormoon cortisol vrij. Dit is een normale beschermingsreactie van ons lichaam. Maar wanneer dit hormoon te veel wordt aangemaakt, heeft het lichaam niet de tijd om dit te reguleren met mogelijk schadelijke effecten tot gevolg: dehydratatie, 1e rimpels, verlies aan volume. Crème 30 omvat een trio aan actieve anti-stress bestanddelen: Rhodella + Jania + Oligomer® die strijden tegen de effecten van mentale stress op de huid.  

Rhodella : deze rode micro-alg, gecultiveerd in foto-bioreactoren, strijdt tegen de effecten van stress op de huid door de fysieke en chemische barrière te versterken, de huid te hydrateren en de Dermo-Epidermische Verbinding te verstevigen.

De huid, die resistenter en voller is, blijft behouden van dehydratatie en veroudert minder snel.

Jania : Dit plantaardig rood koraal werd geselecteerd voor zijn ontgiftende kracht. Het ontgift de cellen door de vrije radicalen te neutraliseren die worden aangemaakt bij mentale stress en die zorgen voor een slechte werking van de cellen.  

De huid is beter beschermd, ze is gladder en steviger.

Oligomer® : Stress kan zorgen voor een gebrek aan magnesium en omgekeerd kan een gebrek aan magnesium de reactie van stress versterken. Oligomer® gaat deze vicieuze cirkel controleren door de huid te voorzien van magnesium, een belangrijke anti-stress molecule.

De huid is perfect geremineraliseerd, gerevitaliseerd en versterkt.

Langer jonger

Crème 30 zorgt voor een jongere, niet gestresseerde huid. Na 1 maand is de huid ontspannen, opgevuld en gladgestreken.

Textuur voor dertigers

Deze lichte en ontspannende crème hydrateert de huid onmiddellijk, verbetert het huidreliëf en zorgt voor een mooie matte afwerking. Ze heeft een fris en bloemig parfum met noten van neroli, amaryllis en muskus.

Alle huidtypes

Crème 30 is geschikt voor alle huidtypes. Niet te rijk, zodat ze geschikt is voor de normale tot gemengde huid. Niet te licht, zodat ze geschikt is voor de normale tot droge huid