Phytomer - Celluli Night Coach

Sleeping Masque Intensif Cellulite

Odoo image and text block

CELLULI NIGHT COACH

Sleeping Masque Intensif Cellulite

Nog beter dan de perfecte sportcoach! Deze crème is genadeloos tegen vetcellen. Het schudt de vetcellen ’s nachts non-stop wakker om een maximum aan cellulitis te elimineren. De resultaten zijn vrijwel onmiddellijk, de sinaasappelhuid is vervaagd en de huid is gladgestreken.

Voor het eerst introduceert PHYTOMER natuurlijk ‘Marine Taurine’, afkomstig van een natuurlijk koraal ‘Jania’ en veel krachtiger dan synthetische Taurine. Dankzij zijn ‘Red Bull’ like formule, bestrijdt de Celluli Night Coach een maximum aan vet en laat het je achter met vernieuwde energie.

De Taurine die ook terug te vinden is in ‘Red Bull’, is gekend om zijn stimulerende eigenschappen. Deze stof kan ook worden teruggevonden in dierlijke producten zoals eieren, melk etc. De perfecte aanwinst om lipolyse te activeren en vetcellen te verbranden wanneer je wakker wordt!

‘Celluli Night Coach’ wordt versterkt door de roze peperolie en overweldigende cocktail van rode-, bruine algen en zijn natuurlijke cafeïne. Bij aanbreng van de crème smelt je weg van de heerlijke geuren. Het is een echt sprankje frisheid die op de huid smelt en onmiddellijk doordringt.