Matis - Sérum Lumière

Uitbreiding van de Réponse Teint

De RÉPONSE TEINT lijn van MATIS bestrijdt deze problemen en doet de teint opnieuw stralen, maakt de huid egaal en verbetert de huidkwaliteit. RÉPONSE TEINT is een make-up lijn, maar bevat ook verzorgingsproducten met resultaatgerichte formules die klinisch getest en zeer doeltreffend zijn: EAU ECLAT LUMIERE en CREME LUMIERE.

MATIS vervolledigt nu zijn RÉPONSE TEINT lijn met de ontwikkeling van SERUM LUMIERE, een doelgericht product specifiek voor pigmentatie correctie, geschikt voor alle huidtypes, ongeacht de leeftijd.

SERUM LUMIERE is een corrigerend serum dat de teint gelijkmatig maakt, helpt om onvolkomenheden zoals pigment- of ouderdomsvlekken te verminderen en de huidkwaliteit en uniformiteit verbeterd. De lichte textuur smelt op de huid, is lichtjes geïriseerd en doet de huid stralen en verbeterd de teint.

De chromoforen in de huid worden terug in evenwicht gebracht dankzij het ChromoSkin Complex zodat oneffenheden en pigmentatievlekken vervagen. Extract van Nanocitrus, dit zijn flavonoïden die we vinden in de schil van citrusvruchten helpen om vlekken te vervagen en pigmentatievlekken te voorkomen. SERUM LUMIERE bevat bovendien licht reflecterende pigmenten die de huid doen stralen.

Het antwoord voor een perfecte huid!