Matis - Sculpt Silhouette

Dankzij Sculpt Silhouette van Matis wordt het silhouet zichtbaar steviger, fijner en hertekend. De sinaasappelhuid lijkt verdwenen.

Sculpt Silhouette is een lichte, niet-kleverige emulsie die bij het licht inmasseren onmiddellijk in de huid indringt. Tijdens de massage activeert de emulsie zijn opwarmend effect waardoor men het gevoel krijgt van een echte fysieke inspanning. Gebruik Sculpt Silhouette 2 maal per dag, ’s ochtends en ’s avonds, gedurende een maand. De huid is zichtbaar gladder en steviger, de sinaasappelhuid is vervaagd.

Het hoofdingrediënt van deze afslankingsemulsie is “Acti Minceur”. Dit is een combinatie van cafeïne met een biotechnologisch extract verkregen uit een micro-organisme van een spons uit Bermuda.

Dit innovatieve ingrediënt bootst de werking na van een lichamelijke inspanning en verhoogt de productie van adiponectine dat onmiddellijk inwerkt op de activiteit van de spiercellen. Het stuurt signalen naar de spieren voor het vrijmaken van energie waardoor een groter aantal spiervezels worden verstevigd.