Matis - OléaScience

OléaScience is de buitengewone synergie tussen de zogenaamde traankristallen en een kwartet van zaadolie extracten. Deze rijke serum-olie, met vele voordelen, toont een resultaat op het huidherstel om de diepliggende rimpels aanzienlijk te verminderen en de huidelasticiteit te herstellen.

Traankristallen zijn afkomstig uit het hars van de eeuwenoude bomen op het Griekse eiland Chios. Deze traankristallen hebben een vijfvoudige werking op anti-ageing:

1. Verbetert de synthese van de Klotho proteïnen in de fibroblasten

2. Heractiveert de celactiviteit om de huid er jonger te doen uitzien

3. Verbetert de collageensynthese

4. Herstart de synthese van fibriline (onderdeel van elastine)

5. Verbetert de stevigheid van ondersteunende vezels

Naast deze uitzonderlijke traankristallen, bevat OléaScience ook nog vier zaadolie concentraten. Zaadolie bevat de meeste vetzuren, voedingsstoffen, antioxidanten, … en wordt daarom aanzien als de pure, rauwe voeding van de huid. Bij OléaScience worden de zaadolieconcentraten gebruikt van Inca Inchi, granaatappel, jojoba en rijstzemelen. Ze zorgen voor het versoepelen van de huid, voor voeding, voor bescherming en stimuleren de collageenproductie.

De olietextuur van dit nieuwe Matis product is er eentje van de nieuwste generatie. Ze is rijk, zijdezacht, zonder een vet effect, glijdt en smelt aangenaam op de huid.

Het frisse citrusparfum omhult het gelaat volledig.

Gebruik OléaScience dagelijks. Het is de garantie op een zichtbare werking tegen huidveroudering.