Guinot - Hydra Summum

Een jongere huid dankzij het herstellen van het hydratatieniveau in de huid.

Water is de bron van het leven. Ook voor het leven van de huidcellen die voor 70% uit water bestaan. In de huid vormt de dermis het waterreservoir van de epidermis.

Met de leeftijd vermindert het hydratatieniveau in de huid door een verandering van de huidbarrière, een slechtere verspreiding van het water in de huid en het minder goed vasthouden van water. De huid voelt ruw en oncomfortabel aan, de teint wordt doffer en fijne lijntjes verschijnen.

Guinot herstelt het hydratatieniveau van de jongere huid dankzij de nieuwe verzorgingscrème Hydra Summum. De hydratatiemechanismen van de huid worden herstart dankzij het Hydralogic Complex.

  • De structuur van de huidbarrière wordt versterkt om het verlies aan water te beperken, een optimaal hydratatieniveau te bereiken en droogtelijntjes te vullen.
  • Het water wordt opnieuw vastgehouden door stimulatie van de synthese van moleculen bestaande uit NMF (Natural Moisturizing Factor).
  • De interne hydratatie herstart en de verspreiding van water in alle cellagen wordt verbeterd door stimulatie van de synthese van aquaporines.

Door de perfecte hydratatie is de huid opnieuw zacht en soepel. Ze ziet er terug stralend uit.