Getuigenis van een klant

“Ik kwam voor het eerst in contact met Neolabo dankzij het verzorgingsmerk Matis. Neolabo werd, naast hun andere merken, verdeler van Matis in België en Luxemburg. Omdat ik het voor mezelf veel eenvoudiger vond om alles bij één leverancier terug te vinden, besloot ik om voortaan ook met één van die andere merken, namelijk Pupa, te werken. Bestellingen plaatsen werd veel gemakkelijker want ik kon nu alles samenvoegen.

Naast het voordeel van veel merken onder één dak te kunnen terugvinden, biedt Neolabo mij ook steeds de nodige ondersteuning. Ik heb via de webshop toegang tot alle marketingtools en bij een specifieke vraag wordt er steeds zo snel mogelijk naar een oplossing gezocht. Ik weet dat het Neolabo team, dat trouwens altijd zeer vriendelijk, open en toegankelijk is, met mijn vraag bezig is en mij zo probeert verder te helpen.

Dankzij Neolabo voel ik mij ook steeds geboost. Ik word gemotiveerd in de verkoop van producten en verzorgingen waardoor ik al enkele keren het geluk heb gehad om mee te kunnen gaan naar Milaan en Parijs. Samen met collega’s van over heel België en Luxemburg zijn dit keer op keer onvergetelijke momenten waar ik Neolabo zeer dankbaar voor ben. Dit is tenslotte een mooie beloning voor mijn harde werk.

Neolabo is voor mij dan ook een aangename partner om mee samen te werken, al jaren lang.”

Véronique Gabriëls

www.vebeautyconcept.be